kapat

28.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Güzel kadınlara dayanamam
Yerinde ve zamanında seks yapmasını bilirim. Güzel kadın görünce heyecan duyarım MHP'liyim ama programını filan bilmem. Saçlarım uzundu, bakımı zor diye kestirdim. O da olay oldu

Her zaman gündemde
Ahmet Dursun hep olay adam... Bir ara Beşiktaşlı tribünlerin "Ahmet Dursun, Seba gitsin" şeklindeki tezahüratlarına slogan olan; attığı ve kaçırdığı gollerle sürekli tartışılan; Ahmet Hamoğlu tarafından kravat takmadığı için eleştirilen; önce Mehmet, son olarak Erman ile idmandaki kavgasıyla gündeme oturan Ahmet, SABAH'a yaptığı açıklamalarda performansından, bu kavgalara kadar her şeyi tüm açıkyürekliliğiyle dobra dobra anlattı

Düşüş yok, panik var
Ahmet performansından memnun, düşüş yaşadığını kabul etmiyor: "Basın benimle bu kadar uğraşacağına keşke Beşiktaş ve Kocaeli'de oynadığım yerlerin farkını görse. Daha önce orta sahada oynuyordum, Beşiktaş'ta ise forvette, sıkı markaj altındayım. Düşüş varsa bile, iddia edildiği gibi özel hayatımla ilgisi yok. Sadece basının üzerime gelmesinin yarattığı çöküntüye, tribünlerin aşırı reaksiyonu da eklenince eskisi gibi rahat değilim, biraz panikliyorum."

Seksi zamanında yaparım
Almanya'da kız arkadaşınla dolaşman sorun olmaz. Ama burada çok büyük bir suç gibi görülüyor bu. Ben, sağlıklı bir erkeğim. Güzel bir kadın ilgimi çeker, beni heyecanlandırır. Ama seks hayatımın işimi engellemesine izin vermem. Yerinde, zamanında seks yaparım. Türkiye'de neden her performans düşüşü kadına bağlanıyor, insanlar her şeyin altında bir kadın arıyor."

Ben kazak erkeğim
Özel hayatıma gösterilen aşırı ilgi, beni bazen rahatsız ediyor. Pastaneden çıksam 'Bardan çıktı' diyorlar. Akşam dokuzda beni görenler 'Sabaha karşı 4'te gördüm' diyor. Nerede gördüklerini söylemiyorlar, bir fotoğrafla belgeleyemiyorlar." Ahmet "Saçlarını kız arkadaşının isteği üzerine mi boyadın?" sorusuna sinirleniyor: "Ben kazak erkeğim. Kadınların isteği üzerine böyle şeyler yapmam. Saçlarım uzundu ve bakımı zordu. Kestirdim. Gri saçı da bir arkadaşımda gördüm. Denedim, hepsi bu."

Scala'yı eleştiremem
İlk yarıdaki 31 maçlık trafiği kaldırmakta zorlandık. Kenardan gelen ve duran her top kalemizde gol oldu. Pres yapamadık, adamlarımızı kaçırdık" deyince bu zaafları Scala'nın gidermesi gerektiğini hatırlatıyoruz. İşte cevabı: "Scala'yı eleştirecek kadar büyümedim. Dünyanın sayılı hocalarından biri." Siyasi görüşünü sorduğumuzda da açık Ahmet: "Tokat'lıyız. Yani, doğuştan MHP'li. Fakat programını filan bilmem."

Basın çifte standartlı
Almanya kampında Fazlı ile anlaşamadığımızı söyledim. Daha Beşiktaş'a yeni gelmişti. İki insan bir ayda nasıl tanısın birbirini. Bu, 'Ahmet, Fazlı'ya kasten pas vermiyor' fikrine dönüştü. Tıpkı kravat konusunda olduğu gibi basın beni sıkıştırıyor. Kravatımı kaybedince bulduğum başka bir kravatı takmıştım. Kafilede değişik kıyafet giyen 3-4 futbolcu varken benimle uğraşılıyor. Hakemler bile bu çifte standardı yapıyor."

Röportaj: HAŞİM ŞAHİN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır