kapat

28.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beşiktaş'ın borcu 29 trilyon
Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısı bugün Ceylan Intercontinantel Oteli`nde yapıldı. Zaman zaman gergin anlara sahne olan toplantıya, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, yönetim kurulu üyeleri ve yaklaşık 80 divan kurulu üyesi katıldı.
Toplantıda asbaşkan Ahmet Hamoğlu`nun yanı sıra, yönetim kurulu üyelerinden İzzet Ceylan, Seyfi Karaca, Burak Kalkavan, Mehmet Hotiç ve Kenan Kurşunluoğlu yer almadı.
Üyelere daha önce gönderilen denetleme kurulu raporunda, siyah-beyazlı kulübün 2003 yılına dek ödenmesi gereken 29 trilyon 96 milyar 642 milyon lira borcu olduğu belirtildi. Kulüp Genel Sekreteri Hüsnü Güreli, bu borcun büyütülmemesi gerektiğini belirterek, ``Biz muhasebe tekniği gereği alacaklarımızı yayınladığımız bu raporda sunamıyoruz. Oysa ki, 2001 yılında 48 milyon dolar gelirimiz olacak`` diye konuştu. Güreli, Beşiktaş`ın mali konuda sorunun bulunmadığını, 2002`de naklen yayınlar, gişe hasılatı ve reklam gelirleriyle birlikte 51 milyon, 2003`te de 56 milyon dolar tahmini gelir beklediklerini sözlerine ekledi.

Hindistan'da 15 bin ölü
Hindistan`ın batısın vuran depremde ölü sayısı hızla artıyor. Yerel televizyonlar, şu ana kadar ölü sayısının 15 bine ulaştığı şeklinde haberler yayınlıyor. Gucarat eyaletinde dün sabah meydana gelen depremin büyüklüğünü, yerel makamlar 6.9olarak açıklarken, Amerikan Jeolojik İnceleme Merkezi 7.9 olarak açıklamıştı.

Bufalo'da gözaltılar sürüyor
Ankara DGM Cumhuriyet Savcısı Hakan Kızılarslan'ın kaçak et operasyonuyla ilgili yürüttüğü soruşturma çerçevesinde Mersin'de bir kişi daha gözaltına alındı. Savcı'nın talimatıyla Serbest Bölge Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'nde görev yapan Yaşar Yıldırım bugün gözaltına alındı. Yıldırım'ın sorgusunun Ankara'da yapılacağı açıklandı.
Bu arada soruşturmayla ilgili olarak, yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden ''Drej Ali'' lakaplı Ali Yasak da gözaltına alındı. İstanbul'da gece gözaltına alınan Ali Yasak'ın sorgusu da Ankara'da yapılacak.

Tarsus'da hafif şiddette deprem
İçel'in Tarsus İlçesi'nde saat 10:10'da hafif şiddette bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü, 3.9 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün Tarsus'a 28 kilometre uzaklıkta olduğunu açıkladı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır