kapat

28.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Jardel bile değişti
"Takım artık sahada özgür. Futbolculara güven geldi. Oyun zekâları sürekli gelişiyor. Jardel bile koşuyor. İlk günden beri cezaya karşıyım."

G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, takımının hazırlık dönemini değerlendirirken ilginç açıklamalar yaptı. "Artık herkesin oyuna katıldığı, başarı için çabaladığı profesyonel bir noktadayız" diyen Lucescu şöyle konuştu: "Takım artık özgür. Kendi disiplinlerini sağladıkları zaman daha güvenli oynuyorlar. Jardel bile değişti. Artık daha çok koşup, mücadele ediyor. Kimsenin performansı düşmediği gibi, gençler de diğerlerinin seviyesine geldi. Yeni bir teknik direktörün takım üzerinde etkili olması için 4-6 ay gerekir. Ben de istediklerimi 6 ay sonunda başardım.

Takımın gelceği kendi içinde
"Önemli oyuncularımızdan biri giderse yerinin transferle doldurulacağı garantisi yok. Ayrıca onun takıma alışma süresi boyunca acı çekerek bekleyemeyiz. G.Saray'ın geleceği, artık kendi çekirdek kadrosunda. Futbolculara güven geldi. Takımın oyun zekâsı gün geçtikçe gelişiyor. Futbol oynamaktan korkmayan bir takım olduk."

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır