kapat

28.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Röntgencinin böylesi!
İngİltere'de röntgenci bir doktor, şampuan şişesine yerleştirdiği minyatür bir kamera ile hemşirelerin çıplak görüntülerini filme çekti

Hastanede, banyoya yerleştirdiği gizli kamera ile hemşirelerin çıplak görüntülerini kaydeden İngiliz doktor tutuklandı. Michael Shew adlı 27 yaşındaki doktorun, şampuan şişesi içine yerleştirdiği minyatür bir kamera ve telsiz cihazı ile banyoda yıkanan hemşirelerin görüntülerini 200 metre uzaklıkta bulunan odasındaki bilgisayara gönderdiği ortaya çıktı.

Güney İngiltere'deki Brighton Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda röntgenci doktorun James Bond filmlerinin casusluk aygıtları uzmanı ünlü Q'nun buluşlarından esinlendiği ortaya çıktı.

İngiltere'de elektronik cihaz satan mağazalardan 500 dolara kolayca temin edilebilecek röntgenci kiti, elektronik minyatür bir kamera, 300 metre uzaklıktaki bilgisayar ya da videoya yayın yapabilen minyatür bir transmiter ve uzun ömürlü minyatür bir bateriden oluşuyor.

ERKEK HASTABAKICI YAKALADI
Sigara paketi büyüklüğündeki kiti boş bir şampuan şişesinin içine yerleştiren röntgenci doktorun buluşunu, banyoyu tesadüfen kullananan açıkgöz bir erkek hastabakıcı ortaya çıkardı. Kameranın gizlendiği şampuanı kullanmak isteyen erkek hastabakıcı Joe Cidoni, şişedeki şampuanın bitmesine rağmen ağır olmasından şüphelendi. Ufak bir incelemeden sonra, ikiye ayrılan şişenin alt bölümüne yerleştirilmiş kamerayla karşılaştı ve durumu polise bildirdi.

Dedektifler doktorun odasındaki bilgisayarda çıplak hemşirelerin görüntülerini bulunca, doktora işten el çektirildi. Dedektifler aramada bilgisayardan videoya kaydedilmiş, içinde çıplak hemşire sahnelerinin bulunduğu 100'e yakın film ele geçirdi.

Jan Devletoğlu


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır