kapat

27.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Beşiktaş'ta kavga
Erman'ın sert darbesiyle yerde kalan Ahmet, takım arkadaşının üstüne yürüdü. Erman da Ahmet'e yumruk attı ama ıskaladı. Ahmet'in yumruğu ise Erman'ın gözünde patladı

Beşiktaş'ta olaylı gün... İstanbulspor ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlıların dünkü idmanında, birbirlerine sert giren Ahmet Dursun'la Erman yumruk yumruğa kavga etti. Yüksek tempolu ve sert geçen idmanın sonlarına doğru, Erman'ın sert müdahalesi ile yerde kalan Ahmet Dursun, ayağa kalkıp takım arkadaşının üzerine yürüyünce kıyamet koptu.

İbrahim'in suçu ne?
Ahmet'in bu tepkisi üzerine yumruğunu sallayan Erman ıska geçti. Buna hemen cevap veren Ahmet de arkadaşının gözüne yumruğu patlattı. Yumruklar karşılıklı olarak devam ederken, araya giren diğer futbolcular da, başta İbrahim olmak üzere bunlardan nasiplerini aldılar. Özellikle Ahmet'i uzaklaştırmak isteyen İbrahim, bu futbolcunun yumruklarına mağruz kaldı.

10'ar milyar ceza
Kavganın sona ermesinin ardından, iki futbolcu öpüşüp barıştılar. İdmanın sonunda beraber koşan ve gülen Ahmet Dursun ile Erman'a büyük tepki gösteren teknik direktör Scala, "Siz boksör değil, futbolcusunuz. Bir daha böyle davranış görmek istemiyorum" uyarısında bulundu. Scala bu hareketin büyük bir disiplinsizlik örneği olduğunu da belirterek, "Barışmaları disiplini geri getirmez. İkisine de 10'ar milyarlık ceza verilsin" dedi.

Öte yandan idmanın taktik ağırlıklı çift kale maç bölümünde, Scala, oyunu sık sık durdurarak, futbolcularını uyardı. İtalyan teknik adam, bir pozisyonda hata yapan Erman'ı uyarmak için konuşurken, aynı sırada Erman'ın da konuşması üzerine, tercümanı aracılığıyla "Sen susuyorsun, ben konuşuyorum" diye müdahalede bulundu.

Nihat takımla çalıştı
Sezonun en tempolu idmanında ise tam 7 futbolcu zaman zaman sert müdahaleler yüzünden yerde kaldılar. İdmana milli takım kamplarında bulunan Shorunmu ve Sellami katılmazken, sakatlığı süren Khlestov, takımdan ayrı çalıştı.Sakatlıkları süren Nouma, Münch ve Murat ise koşu yaptı. Nihat da dün takımla çalıştı. Beşiktaş bugün 15.30'da İnönü Stadı'nda Beylerbeyi ile karşılaşıyor.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır