kapat

27.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün yakın çevrenizdeki hareket ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden yorulabilirsiniz. Planlamadığınız olayların sizi zorlayabileceği görülüyor. Ortaklaşa çalışmalarda yer alıyorsanız birlikte karar alabileceğiniz iş arkadaşlarınızla birbirinizin kaynaklarından yararlanabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün zekanızı yatırım konularında kullanabilir ve emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Kariyer yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlıyabilir...
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Balık'taki Ay'ın burcunuzdaki Jüpiter'le zorlu açısı meslek yaşantınızda birtakım anlaşmazlıklarla karşılaşabileceğiniz bir güne işaret ediyor. Zaman zaman kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kimselere uyumlu davranmaya dikkat etmeniz gerekiyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün bilinçaltınızın güçlenmesi, iç yeteneklerinizin artması ve gizli konulara ilginizin yoğunlaşması mümkün. Balık burcunda bulunan Ay'ın burcunuza yaptığı olumlu etkiler sezgilerinizi artırıyor. Yaşam enerjinizin güçlü oluşu sağlığınızı da pozitif etkileyebilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Eşiniz ve ortağınızla aranızda ortak çalışmalar konusunda sezgisel bir anlaşma olabilir. İşbirlikleri konusunda çıkabilecek fırsatları gözardı etmeyin. Bugün, özel davetler ve arkadaş toplantılarında hoşunuza gidebilecek kimselerle tanışabileceğiniz özel bir gün sayılabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gündesiniz. Karşıt burcunuz Balık'ta bulunan Ay, işbirliği ve ortaklık konularında dikkatli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Birçok işi organize etme yeteneğinizin size önemli kazançlar sağlayacağı görülüyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Zamanınızın büyük bir kısmını rutin işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, giderlerinizi denkleştirmeye çalışabilirsiniz. Çalıştığınız yerde düzenleme gibi işlere vakit ayırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz... Sağlığınıza bugün özel özen göstermeniz gerekebilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Romantik eğilimlerinizin oldukça yüksek olabileceği bir gündesiniz. Balık burcunda bulunan Ay duygularınızı yoğunlaştırabilir ve geçmişe bağlılığınız aşk konusunda gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Geçmişi düşünebileceğiniz yerlere yolculuk etmek isteyebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sezgilerinizin oldukça yoğun olabileceği ve telepatinizin artabileceği bir gün. Evinizde huzura ihtiyaç duyabilir ve sevdiklerinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Bugün eviniz için alışveriş etmek ve güvenliğiniz için masraf yapmak oldukça hoşunuza gidebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlara girebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Bu tanışıklıklar, sağlam dostlukların başlangıcı olabilir. Balık burcunda bulunan Ay yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklenmedik masraflar ya da harcamalar canınızı sıkabilir. Bu durumun sizi oldukça rahatsız edebileceği ve etrafınızla bu yüzden tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Kendinize güvendiğinizi göstermelisiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün iç dünyanızda nedensiz bir coşku hissedebilir ve beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Burcunuzdaki Ay'ın Jüpiter'le gerilimli açısı aşırı harcamalar yapabileceğinizi gösterirken girişimleriniz konusunda cesaretli ve heyecanlı olabilirsiniz...


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır