kapat

27.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Yanlış adamı seçti
Futbolcu Sergen'in eski sevgilisi Ayşe San'ın geçen yıl evlendiği Hasan Erdem, adı bir kurşunlanma olayına karıştığı için gözaltında

Sosyete sayfalarında sıkça boy gösteren ünlü bir isimdi Ayşe San. Uzun süre, ünlü futbolcu Sergen Yalçın'la aşk yaşadı. İstanbul'un renkli gecelerine elele katılırlarken, San'ın karşısına aklını karıştıran bir isim çıktı. Bu kişi, "Seda Sayan'a ev satan müteahhit" olarak tanınan Hasan Erdem'di.

Uzun süre kimi seçeceğinde karar kılamadı Ayşe San. En sonunda tercihini yaptı. Futbolcu Sergen'den ayrılıp, müteahhit Hasan Erdem'le nikah masasına oturdu. Çift mutlu birlikteliklerini sürdürürken hiç beklemedikleri bir olayla evlilikleri sarsıldı.

KOCASI GÖZALTINDA
Zira İstanbul Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Dalmaz Center'ın kurşunlanmasına karıştığı gerekçesiyle Hasan Erdem'in de aralarında bulunduğu 12 kişiyi gözaltına almıştı. İçlerinde 2 kadının da bulunduğu zanlıların sorgusu sürerken, Ayşe San, eşi Hasan Erdem'i beklemeye başladı. Erdem ve beraberindekiler, yasal gözaltı süresinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılacak.

Salih AYDIN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır