kapat

27.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
"Bir anda cehenneme girdik"
Saldırıda yaralanan polisler Fatih Gökçek, Mustafa Dinçer, Nuri Bozkurt ve Veli Göztepe'nin sağlık durumu iyiye gidiyor.

Olayın şokunu atlamadığı gözlenen polis Mustafa Dinçer, Gaffar Okkan'ın makam arabasının önünde giden motosikletli eskortlardandı. Günün 24 saati Okkan'la birlikte olduğunu belirten Dinçer, olayı şöyle anlattı:

"Emniyet Müdürlüğü'nden çıktı, Valiliğe gidiyorduk. Önde motorize ekipler bulunuyordu. Bizler önce giderken, birden arkadan silah sesleri duyduk. Ne olduğunu öğrenebilmek için geri döndük. Daha ne olduğunu göremeden bizim üzerimize de ateş açtılar. Şehit olan arkadaşım Emniyet Müdürümüze saldırı olduğunu söyledi. Biz de hemen döndük. 3 kişiyi gördük; 3'ü de sakallı, içlerinden biri ise şalvarlıydı. 3 kişi gördük, ancak, her taraftan ateş açılıyordu. Biz de yere yatıp ateş etmeye başladık. Ateş açanlar en az 10-15 kişiydi. Önden, arkadan yandan ateş ediliyordu. Ortalık adeta cehenneme dönmüştü. Biz yerimizden kalkıp tam olarak yanlarına yaklaşmaya çalıştık. Bu sırada bomba attılar. O sırada yaralandık. Daha sonra ara sokaklara doğru kaçtılar."


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır