kapat

26.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Fırenze'de bu iş biter
Chiesa ve Bressan ile Milan deplasmanında iki kez öne geçen Fiorentina, Ambrosini ve Giunti'nin gollerine engel olamadı. Zaccheroni karşısında yine boyun eğmeyen Fatih Terim, İtalya Kupası'nda yarı final rövanşına avantaj taşıdı

Fatih Terim çalıştırdığı Fiorentina, ligde 4-0 yendiği Milan'la İtalya Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda 2-2 berabere kalarak 7 Şubat'taki rövanşa büyük avantaj taşıdı. Milan'ı sahasına hapseden mor-menekşeler, 17. dakikada Abbiati'nin hatasını değenlendiren Chiesa ile öne geçti: 1-0.

Galibiyet son dakikada kaçtı
Milan, 65'te Ambrosini'nin rövaşata golüyle eşitliği sağladı: 1-1. Bressan 74'te Fiorentina'yı tekrar öne geçirdi: 1-2. Maç bu skorla bitti denilirken Giunti uzatmada frikikten maçın skorunu belirledi: 2-2. Milan ile İtalya Kupası'nda 11. kez karşı karşıya gelen Fiorentina bu skorla 4'üncü kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Taraftar Terim'in yanında
Maç boyunca Fiorentina taraftarı Gori aleyhinde küfürlü tezahüratta bulundu. "Unutulmaz Terim, Firenze tarihine geçen İmparator", "Terim olmazsa yerine Papa olur" pankartları dikkat çekti. Terim ile Zaccheroni maç öncesi el sıkışmazken. 90 dakika sonunda beraber TV'ye çıktılar.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır