kapat

26.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Ay-Yıldız alarm veriyor
Ülkemizde düzenlenecek olan Avrupa Basketbol Şampiyonası'na 8 ay kala Milli Takım'ın performansı yerinde sayıyor. Şampiyonaya doğrudan katılan takımlar arasında Nations Cup'ta 2 galibiyette kaldık

1 Eylül'de start alacak olan Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Milli Takım, Litvanya karşsında da bekleneni veremedi. As kadrosundan hiçbir oyuncuyu Ankara'ya getirmeyen Litvanya, Millilerimizi 69-61 yenerken hücumdaki performansımız hayal kırıklığı yarattı. Ligdeki kalitenin düşük olması Milli Takım'ın önündeki engellerden biri.

Takımların ligde 3'er yabancıyla oynamaları ve Milli Takım seviyesindeki oyuncuların bile kulüplerinde yedek kalmaları Aydın Örs'ün işini zorlaştırırken, sorumluluk alacak oyuncu eksikliği de gözlerden kaçmıyor. Yetenekli uzunlara sahip olmamıza rağmen, bu oyuncuların istikrarlı bir grafik çizememeleri de, Millilerimiz'i dış şutlara mahkum ediyor.

Milli Takım Koçu Aydın Örs ise, liglerin bitiminden sonra turnuvaya kadar üç aylık bir süre bulunduğunu vurgulayarak "Bu sürede eksiklerimizi gidereceğiz" dedi. Ancak NBA yıldızlarının da şampiyonaya gelecek olması ve elemelerdeki takımların formu Milli Takım'ın işi zorlaştıracak.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır