kapat

26.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Bilgisayar uzmanına infaz
Ümraniye Özel Eyüpoğlu Koleji'nde görev yapan Berrin Tepebaşı'nın katil zanlısı olarak, bir süreden beri ayrı yaşadığı kocası gözaltına alındı

Bir çocuk annesi bilgisayar uzmanı Berrin Tepebaşı (27), önce akşam ablası Funda Cinoğlu'nun evinin önünde öldürüldü. Talihsiz kadının ayrı yaşadığı kocası Alpaslan Tepebaşı (20) cinayet suçundan gözaltına alındı.

Olay, önceki gün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Ümraniye Özel Eyüpoğlu Eğitim Koleji Bilgi İşlem Bölümü'nde görev yapan Berrin Tepebaşı, iş çıkışı Küçükyalı Altıntepe Mahallesi Güvercinlik Sokak Eren Apartmanı'nın önünde bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden üç kurşunla vurulan Tepebaşı, olay yerinde can verdi.

OKULDA YAS
3.5 yaşında bir kız annesi olan Berrin Tepebaşı'nın bir süreden beri kocasından ayrı yaşadığı ve ablası Funda Cinoğlu'nun evinde kaldığı belirtildi. Talihsiz kadının cesedi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak Berrin Tepebaşı'nın kocası Alpaslan Tepebaşı katil zanlısı olarak gözaltına alındı.

Kızının ölümü üzerine fenalık geçiren anne Melek İçyer, Küçükyalı Karakolu'nda verdiği ifadede damadından sürekli ölüm tehditleri aldıkları belirterek "Berrin'i vuracağını söylüyordu. Katil damadım" dedi. Berrin Tepebaşı'nın ölümü görev yaptığı okulda büyük üzüntü yarattı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır