kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Kriz soldurmadı
Haftaya 5. giren Atalanta'ya karşı Chiesa ile 4 net fırsatı kullanamayan Fiorentina bir puanla yetindi. Mor Menekşeler'in, bu sezon ilk kez bir maçı golsüz sona erdi

Fatih Terim yönetimindeki Fiorentina'nın çıkışının, deneyimli teknik adamın "Sezon sonu Fiorentina'dan ayrılacağım" açıklaması sonrası sürüp sürmeyeceği merak konusuydu. Mor Menekşeler, lige iyi giren ama son 6 maçını kazanamayan Atalanta'nın konuğuydu. Bergamo ekibinin düşüşü, Fiorentina'nın hoca bunalamı ve kötü zeminin etkisiyle son 10 dakikaya kadar kalitesiz bir futbol izlendi.

3 puanı Chiesa tepti
Chiesa 21'de Rui Costa ve Nuno Gomez ile gelişen atakta son vuruşu kötü yaptı. Üç dakika sonra Atalanta'nın sağdan frikiğinde Rossini bomboş durumda kafayı dışarı attı. +47'de bu kez soldan frikikte aynı futbolcunun kafası yine çerçeveyi bulamadı. 47'de Fiorentina gole yaklaştı. Rui Costa sağdan kesti. Cois'in kafasını Pelizzoli kornere attı. Son dakikalarda oyun hareketlendi. Chiesa 86 ve 89. dakikalarda çok uygun iki fırsatı harcadı. Kalan sürede Atalanta'nın iki kez penaltı itirazı sonuç vermeyince, Fiorentina'nun bu sezon ilk kez bir maçı golsüz bitti.

YASEMİN TAŞKIN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır