kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bu hafta Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür sosyal ortamlarda uygulayabileceğiniz grup çalışmalarının yoğunlaşabileceğine işaret ediyorlar. İdeallerinizi gerçekleştirmek için güçlü motivasyonlara sahip olabileceğiniz bu devrede arkadaşlarınızın yardımını ve desteğini bir çok konuda alabilirsiniz. Enerjik ve yardımsever tavırlarınız organize çalışmalarda çok başarılı olabileceğinizi vurguluyor.Balıkta ilerleyen Venüs maddi kısmetleri arttırırken Akrepte ilerleyen yöneticiniz Marsın paylaşımlarınız konusnda önemli gelişmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Akrep burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür toplumda ön plana çıkma isteğinizi arttırıyor. Mesleki konuların ön planda bulunacağı bir haftadasınız.. İşinize karşı güçlü sorumluluklar duyabileceğiniz ve zaman zaman oldukça hırslı davranabileceğiniz bir devredesiniz. Otoriteler, çalışma arkadaşlarınız ve ortaklarınızla zaman zaman gerilimler yaşayabileceğiniz görülürken bu durumun ev yaşantınızı olumsuz etkilememesi için ılımlı davranmalısınız. Akrep burcunda ilerleyen Marsın durumu anlaşmalarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğini belirtiyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür bu hafta da kendinizi geliştirebileceğiniz her türlü konuya ilgi duyabileceğinizi belirtiyor. Yabancı ülkeler ve kültürlerle ilişkilerinizde yoğunlaşma gözlerken , yeniyi keşfetmek için büyük bir arzu duyabilirsiniz. Ticari ve eğitimle ilgili konularda girişimler yapmak için uygun bir devredesiniz. Aynı şey duygusal ilişkileriniz için de söylenebilir. Marsın ve Venüsün konumları iş yaşantınızın aktifleşeceği ve önünüze güzel fırsatlat çıkabileceği bir devreye işaret ediyorlar.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bu hafta Kova burcunda ilerlemeye başlayan Neptünün Kovadaki birleşimi paylaşımlarınızın ön planda olabileceği bir haftayı belirtiyor. Gezegenlerin konumu sizi ortak paylaşımlarınız konusunda girişim yapmaya motive edecektir. Duygusal ve cinsel yoğunluğunuz sizi eşiniz ve sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir. Bu hafta girişim yapacaksanız bunu sevdiğiniz bir insanla birlikte gerçekleştirmeyi tercih edebilirsiniz..Balıktaki Venüs ve Akrepteki Mars aşk yaşantınızı destekliyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) :Karşıt burcunuz Kovada ilerleyen gezegenler bu hafta sizi ortaklık konularında etkilerken anlaşmalarınız ,para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda hem ahenkli hem de zorlu etkiler hissedebileceğiniz gözleniyor. Girişimci ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratabilir. Marsın Akrepteki konumu durumu ailevi konularla ilgili girişimlerinizi destekliyor Merkür anlaşmalar konusunda alacağınız kararlarda çok dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür bu hafta günlük işlerinizin ve sağlıkla ilgili konuların ön planda olabileceğini belirtiyor. Bu hafta çalışma koşullarınızda yenilenme yapabilir ve Balıktaki Venüsün desteğiyle eş ve ortağınızla ilişkilerinizde olumlu gelişmeler gözleyebilirsiniz... Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı korumaya yönelik önlemler almak isteyebileceğiniz bir haftadasınız Genel sağlık konuları bu devrede sizin için çok önemli olabilir .. Güneşin Neptünle birleşmesi günlük çalışmalarınızda aksamalara ve sağlıkla ilgili bir konunun yeniden ortaya çıkmasına neden olabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kova burcunda ilerleyen gezegenler aşk ve sosyal yaşamınız üzerinde olumlu etkiler verirken yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz her konuda fırsatları gündeme getiriyor.Kendinizi ifade etmek için pek çok fırsat bulabilir ,özellikle aşk yaşamınızda yenilikler yapmayı isteyebilirsiniz. Özellikle Güneş enerjinizi sevgi konusuna kanalize etmenizi kolaylaştıracaktır. İlişkilerinizi hareketlendirmek için kendinizi motive hissedebilir fakat yine de sevdiğinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz..Akrepte geri ilerleyen Mars spekülatif konularda fazla risk almamanız konusunda uyarıyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bu hafta Güneş ve Merkür, Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor ve size yaşadığınız mekan , aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınızı gündeme getirmeye devam ediyor.. Kendinizi ailenizle birarada hissetmek sizi mutlu edebilir.. Sevdikleriniz ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz bu devrede artabileceği gibi alım ve satımla ilgili konular gündeme gelebilir. Güneşin Neptünle birleşmesi yuvanızda birtakım belirsizliklerin yaratacağı sorunları gündeme getirerek huzursuzluğa neden olması mümkün.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür , bu hafta da yakın çevrenizle ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabileceğinizi belirtiyor. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminizin yoğunlaşacağı ve özellikle eğitimle ilgili seyahatlerinizin artabileceği bir devredesiniz. Güneşin Neptünle birleşmesi iletişimle ilgili problemler yaratabileceğinden anlaşmalarınızda ve yolculuklarınızda belirsizlik ve ertelemelerle karşılaşabilirsiniz. Venüsün Balık burcundaki konumu yakın çevrenizde yaşayabileceğiniz yeni bir aşka işaret ediyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bu hafta Kova burcunda ilerleyen gezegenler sizi maddi konularda etkilemeye devam ediyor. Güneş ve Merkürün , maddeyi temsil eden sektörünüzde bulunması bu devrede finansal konularda girişim yapma isteğinizi güçlendirebilir.Fakat Güneş Neptün birleşmesi parasal konulardaki kararsızlığınızı arttırırken harcamalarınızın yoğunlaşabileceğini gözleyebilirsiniz. Balıktaki Venüsün ve Akrepte ilerleyen Marsın rahat açıları arkadaş ve akraba çevrenizle olan iletişiminizi destekliyor ve yardımlaşma için gerekli koşulları sağlıyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bu hafta burcunuzdaki yolculuğuna başlayan Güneş yaşam enerjinizi güçlendirecek etkiler verirken yine burcunuzda bulunan Merkür , sizde bir mental enerji yoğunlaşması yaratabilir ve kendinizi pek çok konuda cesaretli hissedebilirsiniz. Dış görüntünüz üzerinde durabileceğiniz bu devrede değişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fakat burcunuzda birleşen Güneş ve Neptün davranışlarınızda aşırılıklara kaçabileceğinizi belirtirken sözlerinizde dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor. Karar alma konusunda temkinli davranmalısınız.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Kova burcunda ilerleyen Güneş ve yine burada bulunan Merkür , bilinçaltınızı olumlu etkiliyor ve size planlama gücü veriyorlar. Bu hafta girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilir fakat Güneşin yöneticiniz Neptünle birleşmesi sonucu unda uygulamaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Sezgiselliğinizin üst boyutta olabileceği bu devrede enerjinizi yardımlaşmayla ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor. Burcunuzdaki Venüsün etkisiyle cinselliğinizi yoğun olarak hissedebilir ve heyecan verici ilişkiler yaşamaya hevesli olabilirsiniz..


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır