kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


G.Saray önde

Antalya'da G.Saray'ın 2, Beşiktaş ve F.Bahçe'nin birer maçını izledim. Önce bir gerçeği ortaya koyalım. Sorunu olmayan tek takım Cimbom. Pogon ve W.Bremen maçlarında hem sonuca çok kolay gittiler, hem de sergiledikleri futbolla taraftarlarını mutlu ettiler. Şu anda iki ayrı 11 çıkaracak durumdalar. Sadece Arif biraz aksıyor. G.Saray Serkan'ı mutlaka kazanmalı, Pogon maçında çok başarılıydı. Bremen maçında sakatlanması büyük şanssızlık. Okan-Suat-Emre üçlüsünün G.Saray için ne denli önemli olduğu Antalya'da bir kez daha anlaşıldı...

Kartal'da yine aynı şarkı
Beşiktaş'ın CSKA maçını TV'den, S.Graz maçını da tribünden izledim. İki maç da birbirinin benzeri. Defans ve orta alandaki problemler devam ediyor. Basit hatalar yapılıyor, rakibe kolay pozisyonlar veriliyor. Beşiktaş gol yollarında da zorlanıyor. Ahmet'le Fazlı'nın yanyana oynaması çok zor. Birbirlerini tamamlayamıyorlar ve aramıyorlar. Nouma yoksa durum hiç de içaçıcı değil. Beşiktaş'ın başı sakat oyuncularla büyük dertte. Şu anda tam 8 oyuncu problemli. Hiç böyle şey görmedim. Ya antrenman programında bir terslik var, ya futbolcular kendilerine iyi bakmıyorlar ya da sağlık ekibi yetersiz.

Scala 2 oyuncu istiyormuş. Sabah şerifler hayır olsun! Sinyor yeni mi uyandınız? Bu dar zaman dilimi içinde umarım çürükleri toplayıp getirmezler.

Fener'in derdi Andersson
F.Bahçe harıl harıl çalışıyor. Mustafa Denizli söylemese de, kafasındaki en büyük sorun, Andersson'un yokluğu. Bu bölgede Serhat'ı, Rapajç'i, Baliç'i, Yusuf'u, Ogün'ü deniyor. Denizli, Andersson'suz yeni bir sistemin de arayışında. Benden söylemesi, F.Bahçe'de hiçbir oyuncu Andersson'un açığını kapayamaz, her türlü sistem değişikliği de yaraya merhem olmaz. F.Bahçe Andersson tipinde bir oyuncuyu mutlak surette transfer etmeli. Baliç'in sakatlıktan çabuk kurtulması ve erken form tutması F.Bahçe yönünden sevindirici. Celil'in daha zamana ihtiyacı var.

G.Saray şu anda en hazır ve kadrosu en zengin ekip olarak görünüyor. Ancak bu demek değil ki, Cimbom silip süpürecek. Futbol ilginç oyundur. Bugüne bakarak yarınlar için kesin yargılara varamazsınız.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır