kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul zirvesi
DSP, MHP, ANAP, Fazilet, DYP ve CHP İl Başkanları Cuma günü Crown Plaza'da Erdal Abi başkanlığında biraraya gelip İstanbul'un sorunlarına çözüm için işbirliğine ilk adımı atacak.

Yıllarca gözardı edilen sorunlar bundan sonra siyasi parti il başkanlarının el ele verip güçbirliği yapmasıyla Ankara'ya taşınacak. Çözüm için liderlere baskı yapılacak..

Tek amaç ve tek hedef
Siyasal partilerin İl Başkanları "Siyasi çekişmelere, polemiklere nokta koyun. İstanbul için el ele verin, ortak hareket edin!" çağrımıza uydular. Böylece; SABAH-İSTANBUL bir "ilk"i daha başardı. DSP, MHP, ANAP, Fazilet, DYP ve CHP İl Başkanları'nı "tek amaç ve tek hedef"te; "İstanbul'a hizmet hedefi"nde yanyana getirdi.

"Büyük start" veriliyor
DSP İl Başkanı Hasan Fehmi Yavuzalp, MHP İl Başkanı Hasan Hüseyin Ceylan, ANAP İl Başkanı İbrahim Taşkın, FP İl Başkanı Numan Kurtulmuş, DYP İl Başkanı Süleyman Soylu ve CHP İl Başkanı Ali Topuz, Cuma günü bir masa etrafında ilk kez bir araya gelecek ve İstanbul için neler yapılması gerektiğini belirleyip, mücadeleye start verecek.

Bu zirvede ele alınmasını istediğiniz konuları bize yazın Masaya getirelim, İstanbullular'ın el atılmasını istediği sorunları siyasi parti il başkanlarına iletelim...

Faks: 512 60 70

Adres: Sabah-İstanbul Gazetesi Hüdavendigar Caddesi No: 23 Sirkeci

OKTAY APAYDIN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır