kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Köy meydanında yasak aşk tatbikatı
İmam ve arkadaşının yasak ilişkiye girdiği Ş.D hamile kalınca iş karıştı. İmam Ş.D'ye bir koca buldu, sonra da kürtaj yaptırdı

Bursa'da ilginç bir yasak aşk "olayı" çıktı. Keles ilçesine bağlı Basak Köyü'nde 5 yıldır imamlık yapan evli ve 2 çocuk babası Bayram Oruç, aynı köyden Ş.D. isimli bir genç kızla "Boşanıp, seninle evleneceğim" diyerek ilişkiye girdi.

5 yıl önce henüz 15 yaşında olan Ş.D. ile imamın gizli buluşmasına, bir süre sonra imamın bir arkadaşı da katıldı. Recep Sevinç de Ş.D ile defalarca beraber oldu. 2000 yılının ekim ayına gelindiğinde, Ş.D hamile kalınca işler karıştı.

BURSA'DA BİR KOCA BULUNDU
İmam Bayram Oruç ve suç ortağı Recep Sevinç bu işten kurtulabilmek için bir plan hazırladılar. Ş.D uygun birisiyle evlendirilecek ve kürtaj yaptırılacaktı. Aranan koca adayı Bursa'da bulundu. İmam ve arkadaşı, hamileliğinin 10'uncu haftasına giren Ş.D'yi Bursa'ya götürüp, Ramazan Bayram'la evlendirdiler. Nikahtan sonra da Bursa'da bir doktora kürtaj yaptırılınca "sorun çözüldü." Ancak jandarmaya yapılan bir ihbar tüm hesapları alt üst etti. Keles Jandarma Komutanlığı'nca gözaltına alınan imam Oruç ve arkadaşı Sevinç bir sürprizle karşılaştılar. Hamileliğin 10'uncu haftasından sonra yapılan kürtaj yasaya göre suçtu. Gözaltına alınan Ş.D, her şeyi anlattı ve imamla arkadaşı yakalandı. Olayla ilgili önceki gün köy meydanında tatbikat yaptırıldı. Ş.D. imamla caminin yanındaki samanlıkta yaptıklarını anlattı. İmam ise sakince reddetti. "Yaşı küçük kızı alıkoyma, ırza geçme ve kasten adam öldürmekle" suçlanan imam ve arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Savaş ILGAZ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır