kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Yengesi ve yeğeni vahşice öldürüldü
Menteşe'nin ölen abisinin eşi Yıldız ve kızı Beysun'un kanlar içindeki cesedi yatak odasında bulundu

İçişleri eski Bakanı Nahit Menteşe'nin üç yıl önce ölen ağabeyi Gazi Menteşe'nin eşi Yıldız Menteşe (72) ile kızı Beysun Menteşe (35), Milas'daki evlerinde başlarına sert bir cisimle vurulduktan sonra bıçaklanarak öldürüldü.

Yıldız Menteşe'nin ilaç istediği bir yakını, dün kapı zilini uzun süre çalmasına rağmen içeriden ses gelmeyince durumu Menteşe'lerin kiracısı Süleyman Gökgöz'e bildirdi. Gökgöz de cevap alamayınca Nahit Menteşe'nin İzmir'de oturan kızı Behiye Menteşe'ye haber verdi. Yengesi ve kuzenini telefonla arayan Behiye Menteşe, uzun süre çaldırmasına rağmen telefon açılmayınca Milas emniyetini aradı. Menteşe Caddesi 34 numaradaki Menteşe Ailesi'nin 2 katlı müstakil evine gelen polisler, kapıyı kırarak içeri girdi.

Evde araştırma yapan polis yatak odasında korkunç manzarayla karşılaştı. Yapılan incelemede kafalarına sert cisimle vurulan Yıldız ve kızı Beysun Menteşe'nin bıçaklandığı da ortaya çıktı. Yıldız Menteşe'nin sırtında, kızı Beysun'un ise kalbinde ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak darbeleri tespit edildi. Polis, evde ve anne-kızın üzerindeki ziynet eşyasına dokunulmadığını açıkladı. Nahit Menteşe "Milas eski Belediye Başkanı olan ağabeyim Gazi Menteşe'nin ölümünden sonra eşi ve kızı yalnız yaşıyordu" dedi.

Ahmet BAYRAK-Mehmet AKDEMİR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır