kapat

22.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Superkupon
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Günah heyecanı
"Günah Adası"nda erkek yarışmacıları ayartmakla görevli güzeller, fettanlık konusunda her gün iddiaya tutuşarak çifte heyecan yaşıyor

Tüm dünyayı saran çılgın yarışmalar kervanına son katılan "Günah Adası"nda (Temptation Island) heyecan artıyor. Amerika'da yayınlanan yarışmada, yarışmacıları baştan çıkarmakla görevli bayanlar kendi aralarında da iddiaya giriyor ve heyecan içinde heyecan yaşıyor. İzlenme rekorları kıran programda, erkek yarışmacıları "ayartmakla" görevli 13 seksi bayanın herbiri, akşam yemeği için toplandıklarında minik bir kutuya belli miktarda para koyuyor. Ertesi gün erkek yarışmacıyı en iyi yollarla "ayartan" kişi, akşam olduğunda oy birliğiyle belirleniyor. Ve bir önceki akşam toplanan paranın sahibi oluyor. Bayanlar, yarışmada olduğu gibi iddiayı kazanmak için de her türlü oyun ve yollara başvurabiliyor.

SADAKAT KAZANACAK
Günah Adası yarışmasına evli olmayan çiftler katılıyor. Adada onları bekleyen kadın-erkek "baştan çıkarıcı"lara karşı ilişkilerini korumaya çalışıyorlar. Kadın yarışmacılar adanın bir ucuna, kendilerini bekleyen yakışıklı erkeklerin yanına gönderiliyor. Erkek yarışmacılar ise adanın tam tersi ucuna, "fettan güzellerin" yanına gönderiliyor. Gün boyu birbirinden çekici bu kadın ve erkeklerin arasında kalan çiftlerden yarışma süresi sonuna kadar sadakatini koruyanlar yarışmayı ve para ödülünü kazanacak. Yarışmacılar arasında Kaya adlı bir Türk de bulunuyor. Yarışma, İngiliz televizyon kanalı Sky'da da yayınlanmaya başladı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır