kapat

13.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Soyunma odasına giremiyorum
Real Madrid yöneticileri 1 maçta 3 kere soyunma odasına iniyor. Ama ben bir insem Türkiye karışır. Hemen "Hocaya taktik verdi" dedikodusu çıkar. Takıma karışacak olsam, zaten Denizli'yi almazdım. Başkan güç verir

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, SABAH'a şok açıklamalarda bulundu. Medya tarafından çarpıtılmasın diye soyunma odasına bile inemez hale geldiğini belirten Yıldırım şöyle konuştu: "Aslında gitmem gerekir ama gidemiyorum. Kulüp başkanlarının soyunma odasına hep kötü amaçla gittiği yolunda saplantı var. Real Madrid'le yaptığımız hazırlık maçı sırasında, İspanyol yöneticiler maç başında, devre arasında ve karşılaşma sonrasında hep futbolcuların yanına gittiler. Doğrusunu da onlar yapıyor. Çünkü takıma güç veriyorlar. Zaten soyunma odasına başka ne amaçla inilebilir ki?"

Denizli'yi getirmezdim
"Mustafa Denizli konusunda en küçük bir şikayetimiz yok. Takıma karışmaya o kadar meraklı olsam, göreve Denizli'yi getirmezdim. Buna uygun bir sürü insan var. Ama ben başından beri teknik heyete müdahale etmeyi aklımdan bile geçirmedim. Bütün teknik direktörleri aynı yetkiyle göreve getirdik ve öyle çalıştırdık. Bir takımın başkanının teknik direktörle görüşmek için birilerinden izin alması mı gerekiyor. Belli bir kesim sürekli F.Bahçe'yi yıpratacak iddialar ortaya atıyor."

Yıpratmaya çalışıyorlar
"Bizimle ilgili ortaya atılan bir iddia da Fatih Terim'le ilgili. Bu konuda şu ana kadar hiçbir girişimim olmadı. Hep başkaları tarafından gündeme getirildi. Artık iyice görüyorum ki, bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Buna meydan vermeyeceğiz. Bu sezon iyi bir hava yakaladık. Şampiyonluğa doğru yürüyoruz. Bunu önlemeye çalışanlar da harekete geçti. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, bizi hedefimize giden yolda alıkoyamayacaklar."

Röportaj: AHMET ÇAKIR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır