kapat

13.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Başak burcunda bulunan Ay iş yaşamınıza ait konuların ve detay gerektiren çalışmaların gündemde olabileceğini belirtiyor. Titiz tavırlarınızla, işlerinizi yoluna koyma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yeni öneriler size farklı alternatifler sunabilir. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün Başak burcunda ilerleyen Ay'ın etkisiyle yaratıcılığınız oldukça yüksek olabilir. Ay'ın yöneticiniz Venüs'le karşıt açısı, birebir ilişkilerinizde gerilim yaratabilir. Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi dengede tutmak, iş ve dost çevrelerinden zarar görmenizi engelleyecektir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Ay'ın burcunuzdaki Jüpiter'le oluşturduğu sert açı sizi ev ve aile yaşamınızda oluşabilecek bazı gerginliklere karşı uyarıyor. Bu durumun iş yaşamınızı olumsuz etkilememesi için sevdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Gelişen bazı olaylar nedeniyle güvenlik konularına ilginiz artıyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yakın çevreniz sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilir. Bugün düzenli olmanızda ve başlattığınız girişimleri uygulama konusunda ısrarlı davranmanızda fayda var. Problemlerinizi çözmek için yakın akrabalarınızdan, komşularınızdan ve kardeşlerinizden yardım görebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kişisel kazancınızı yeniden gözden geçirmenin şimdi tam zamanı. Yaptığınız yatırımları ve alışverişleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Özellikle borç alacak ilişkileri üzerinde durabileceğiniz bir gündesiniz. Paylaşımlarınız konusunda daha dikkatli davranmalısınız..
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Burcunuzda bulunan Ay sizi her konuda hassas ve dışsal gelişmelere duyarlı kılıyor. Güvenlikle ilgili olaylar ve içine kadını alan konular gündeminizde olabilir. Girişim yapmak için motivasyonlarınızn yüksek olabileceği bugün zaman zaman fazlasıyla heyecanlı davranabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün zaman zaman aşırı duygusal davranışlar gösterebileceğiniz gözlenirken, kendinizi eksik hissettiğiniz alanlarda daha dikkatli davranmalısınız. İşle ilgili konulardaki beklenmedik gelişmeler ruh halinizde düzensizlikler yaratabilir. Bu süreçte duygularınızın esiri olmamaya özen gösterin.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Sosyal yaşamınızda hareketlenme yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz birçok kişi ile paylaşma hissi duyabilir, arkadaş çevrenizden bu konuda destek bulabilirsiniz. Fakat Ay'ın Venüs'le karşıt açısı çevrenizdeki kadın arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabileceğinizi belirtiyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün Başak burcunda bulunan Ay kendinizi toplumda gösterme isteğinizin ağır basabileceğine işaret ediyor... Kendinize duyduğunuz güven, atak tavırlarınız ve girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Yaptığınız işte detaylara inebilmek, özellikle bugün işlerinizi kolaylaştırıyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kafanızdaki düşünceleri somut hale getirebileceğiniz verimli bir gün geçirebilirsiniz. Bununla birlikte yeni düşüncelere karşı daha esnek olmanızda fayda var. Zevklerinizi tatmin etmek ve arkadaşlarınızla buluşmak için geziler planlayabilirsiniz. Yeni ilgi alanrlarına yönelebileceğiniz bir gün.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bu gün alacak verecekle ilgili konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz... Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan sandığınızdan daha kârlı çıkabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Ortak çalışma alanlarınızda isteklerinizi yumuşak bir otoriteyle kabul ettirebilirsiniz... Hukuksal işlemlerinizi yola koymak için uygun bir gündesiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay'ın burcunuzdaki Venüs'le sert açısı ikili ilişkilerinizde aşırı hassasiyet gösterebileceğinize işaret ediyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır