kapat

13.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Denizli'nin zor anı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bellona'nın mağaza açılışında, güzel mankenler Deniz Akkaya, Aysu Baceoğlu ve Ayşe Hatun Önal ile bir arada görüntülenince kan ter içinde kaldı

Türkiye'nin önde gelen mobilya üreticilerinden Bellona'nın 839'uncu şubesinin açılışında renkli görüntüler yaşandı. Ünlü mankenler Aysu Baceoğlu, Ayşe Hatun Önal ve Deniz Akkaya'nın katıldığı açılışta kurdeleyi Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli kesti. Sıkılgan tavrıyla dikkat çeken Denizli'nin tedirginleştiği mankenlerle yanyana gelince daha da arttı. Denizli, mankenlerle fotoğraflarını çekmeye çalışan gazetecilere, "Lütfen arkadaşlar biraz nefes alalım. Rahat bırakın" dedi. Bu ricaya karşılık, dar alanda görevlerini icra etmeye çalışan basın mensupları alanı boşaltmakta zorlanınca Mustafa Denizli bu kez, "En iyisi ben dışarıyı çıkıp hava alayım" dedi. Açık büfeden bir bardak su alan Denizli, açılışı yapar yapmaz oradan ayrıldı.

KÜSKÜN GÜZELLER
Bellona'nın Göztepe'de açılışını yaptığı mağazada görev alan Deniz Akkaya ile Ayşe Hatun Önal bir araya gelmemek için büyük çaba gösterdiler. İkiz yatakların ve koltukların üzerinde poz veren mankenlerden Ayşe Hatun Önal ile Aysu Baceoğlu bir tarafta, Deniz Akkaya ise başka bir taraftaydı. Sadece kurdele ve pasta kesiminde biraya gelen Deniz Akkaya ve Ayşe Hatun Önal, uzunca bir süre önce yaptıkları kavganın küskünlüğünü taşıyorlardı.

MANKENLERİN FRİKİK PANİĞİ
Güzelliği ve fiziği ile erkeklerin başını döndüren ünlü manken Aysu Baceoğlu, mağaza açılışında da ilgi odağıydı. Giydiği seksi kostümüyle tüm gözleri üzerine çeken Baceoğlu, mini eteğinden frikik vermemek için büyük efor sarfetti ama dikkatsizliğinin kurbanı oldu. Kameraların ve objektiflerin önünde iç çamaşırı görünen Baceoğlu, olayın farkına vardıktan sonra değişik yöntemler bulmaya çalıştı. Önce eliyle mini eteğinin önünü kapatmaya çalıştı. Başarılı olamadı. Çareyi; etiğini yastıkla kapatarak buldu. Bir frikik telaşı da yandan yırtmaçlı kıyafetiyle yatakta poz veren Deniz Akkaya yaşadı. Objektifler kalçasına kadar uzanan yırtmacın ortaya koyduğu baldırına odaklanınca, Akkaya hemen eteğini çekiştirerek frikiği kapattı.

Özay ORAL


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır