kapat

13.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sultani Yegâh'ın talihsizliği
İlk eşi Ergüder Yoldaş'ın Büyükada'da inzivaya çekilmesinin ardından Nur Yoldaş'ın ikinci kocası da önceki gün İzmir'de evinde intihar etti

Nur Yoldaş, 1980'li yıllarda bestesi eşi Ergüder Yoldaş'a ait Sultani Yegah adlı şarkıyla üne kavuşmuştu. Ama, yılların emeğiyle gelen başarı, "para"ya dönüşmeyince karı-koca arasında sorunlar başlamıştı. Oğulları Devrim için daha iyi bir gelecek kaygısını taşıyan Nur Yoldaş, ayırıverdi yolları. Bu keskin karar, ünlü besteci Ergüder Yoldaş'ı Büyükada'daki "yalnız" hayatına, Nur Yoldaş'ı ise İzmir'e savurdu böylece.

BORÇLAR YAKASINI BIRAKMADI
Nur Yoldaş, daha sonra İzmir'in tanınmış restoran işletmecisi Remzi Tuş'un oğlu Halil İbrahim Tuş birleştirdi. Müzik dünyasınından da elini eteğini çekti; ta ki Sultani Yegâh'ın tekrar piyasaya sürüldüğü 1998'e dek. Ama tam bu dönemde ikinci eşinin de işleri kötüye gitmeye başladı.

Halil İbrahim Tuş, piyasaya olan borçlarını ödeyemeyince önceki gün İzmir Mithatpaşa Caddesi'ndeki evinde pompalı tüfekle intihar ederek ölümü seçti. İbrahim Tuş, "Yerine getiremeyeceğim taahhütlerin altından kalkamadım. Eşim, seni koruyamadım. Son saate kadar beklentilerini gerçekleştiremedim" diye yazdığı bir mektup bıraktı geride. Yeniden sahneye çıkmak istediği için, kayınpederiyle kavga ettiği öne sürülen, bir süredir eşinden ayrı yaşayan Nur Yoldaş ise, olay sırasında İstanbul'daydı. İbrahim Tuş, dün İzmir'de toprağa verildi.

ARİF YAKICI


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır