kapat

13.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dumankaya
Migros, Moskova'da 3. Ramstore'u açıyor
Moskova'da 7 mağazaya ulaşan Migros, 18 Ocak'ta şehrin üçüncü büyük alışveriş merkezinin açılışını yapacak

Migros, Moskova'daki 3. en büyük alışveriş merkezini 18 Ocak'ta açıyor. Geçen yıl yurtiçinde 433, yurtdışında 17 olmak üzere toplam 450 mağazayı hizmete sokan Migros, 2001 yılına Moskova'nın en büyük 3. alışveriş merkezini ve 8. mağazasını açarak başlıyor. Daha önce Moskova'nın kuzeyinde ve doğusunda bulunan Ramstore, bu kez kentin güneyinde ve en yoğun yerleşim bölgesinde yer alıyor. Ramstore Alışveriş Merkezi Kashırskaya, 10 bin metrekarelik Moskova'nın en büyük hipermarketini ve 90 ihtisas mağazasını barındırıyor.

Türk ve dünya pazarlarından derlenen 50 bin çeşit ürünün satılacağı merkez içinde, 4 sinema, çocuk oyun alanları, mağazalar ve 500 kişilik fast food alanı bulunuyor. Araba veya toplu taşıma araçlarını kullanan Moskovalıların kolaylıkla ulaşabileceği ve günde ortalama 67 bin aracın geçtiği ana arter üzerinde yer alan Ramstore Kashırskaya, ulaşımın yüzde 17'sinin metroyla sağlandığı bölgedeki Domodedovskaya istasyonuna da 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.

Türk mallarının yurtdışındaki imajının yanı sıra, Türk-Rus ticari ilişkilerine olumlu katkıları ile de değerlendirilen Ramstore'lar, Türk markalarına dışsatım olanağı sunarak, önemli pazar payı kazanma fırsatı yaratıyor.

HEYET GİDİYOR
Merkezin açılışı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Koç Holding ve Migros Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi M. Koç, Enka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şarık Tara ile Moskova Belediye Başkanı ve Valisi Lujkov'un da davetli olduğu bir törenle yapılacak.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır