kapat

13.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Yasemin 3 rekor deneyecek
Serbest dalışta 3 dünya rekorunu elinde bulunduran rekortmen sporcu Yasemin Dalkılıç'ın, bu yıl içersinde ABD'nin Kaliforniya eyaleti, Mısır Kızıldeniz ve Türkiye'de olmak üzere 3 rekor dalışı yapacağı bildirildi.

82'nci vilayet Kıbrıs'a ekonomik yardım
Türkiye-KKTC arasında Ekonomi ve Mali İşbirliği Protokolü dün imzalandı. Devlet Konukevi'nde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren 4. toplantıdan sonra, imzalanan protokol, KKTC tarımının altyapısının güçlendirilmesi amacıyla Türkiye'nin üç yıllık süre içinde 350 milyon ABD doları kredi vermesini öngörüyor. Devlet Bakanı Şükrü Sina Gürel toplantıdan sonra yaptığı açıklamada Türkiye ile KKTC arasında ekonomik, siyasi, kültürel ve toplumsal alanlarda işbirliğinin geliştirilmesi konusunda tam bir görüş birliğine varıldığını belirterek, her iki tarafta da bu yönde tam bir kararlılık bulunduğunu kaydetti. Şükrü Sina Gürel, imzalanan protokolüne KKTC'nin nasıl destekleneceğinin yolunu gösterdiğini bildirdi. Bu arada Ortaklık Konseyi toplantısından sonra yayınlanan bildiride ise KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın ortaya koymuş olduğu önerinin barış ve uzlaşı yolunda önemli bir fırsat teşkil etmekte olduğu ifade edildi.

Haftada üç kez seks krize, felce birebir!
Hareketli seks yaşamı olanlara müjde! Haftada 2-3 kez seks yapanlar kalp krizine ve felce daha az yakalanıyor. Amerika'da gerçekleştirilen bir araştırmaya göre, düzenli seks yapanların bu hastalıklara yakalanma riski, seyrek seks yapanlara göre yarı yarıya azalabiliyor. Amerikan NBC televizyonun sağlık danışmanı Dr. Bob Arnot, 2 bin 400 erkek üzerinde yaptığı araştırmasında haftada 2 ya da 3 kez seks yapan kişilerin kalp krizine yakalanma ve felç geçirme risklerinin diğerlerine göre en az yüzde 50 daha az olduğu iddiasında bulundu. Avusturalya'da yapılan araştırmanın sonuçlarını yayınlayan Dr. Arnot, seks sırasında yapılan hareketlerin spor yerine geçtiğini böylece erkeklerin seks yaparak zinde kalabileceğini savundu.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır