kapat

13.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sevgilileri battı tek Hillary çıktı
Clinton adı 20'ye yakın kadınla seks skandalına karıştı. Ama o kadınlar aşkta da işte de kaybetti. Sabırlı eşi Hillary ise hem Bill'i elinde tuttu, hem de senatör oldu

Amerika Başkanı Bill Clinton'ın görevini devretmesine bu sabah itibariyle 168 saat kala basında Clinton haberleri manşetleri süslemeye başladı. Clinton denince akla gelen ilk konu da seks skandalları. Yani Clinton'ın kadınları. Onlar sayesinde İngilizce'ye bir kelime eklendi: WOCS!. Türkçesi: Clinton Skandallarının Kadınları. İşte Weeklystandart dergisinin hazırladığı WOCS dosyası:

Arkansas'In eyalet eski güzeli. Perde arkasında kalan bir isim. Clinton'ın 1984'de Arkansas'a vali olduğu dönemde ilişkileri olduğunu açıklamıştı. Yatak maceraları sırasında Clinton'ın külotlu çorap giydiğini dahi iddia etmişti. Perdue inzivaya çekildi.

Gennifer Flowers:
Eski kocasıyla yeniden evlendi. Clinton'ın erkeklik organında ben olduğunu ve boyunun 12 santim olduğunu iddia etmişti. İnternet'te "Gennifer'ın kızları" isimli bir seks sitesi açtı. Sitede Presidente isimli purolar ile seksi pozlarının yer aldığı kitabını satıyor.

Monica Lewinsky:
BEYAZ Saray eski stajyeri... 2 yıldır kimse onu işe almak istemedi. Parasız kalan Monica, internette çanta satmaya başladı. Pure Oxygen isimli siteye verdiği son röportajda "Çantalar hayatımı kurtardı" dedi.

Paula Jones:
Penthouse dergisinin Aralık ayı baskısına soyundu. Clinton'la Arkansas'taki bir otel odasında oral seks yaptığı iddiaları, Jones'tan çok eski kocası Steve'e yaradı. Düne kadar ismi anılmayan bir aktör olan Steve Jones, skandal sonrası mağdur koca rolüne büründü ve inanılmaz paralar kazandı.

Dolly Kyle Browning:
Dallas eyaletinin eski savcısı... Clinton'ı çocukluğundan beri tanıyor. Davalar sırasında Clinton'ın Gennifer Flowers'la ilişkisi olduğunu söyledi. Onun hakkında da Clinton'la ilişkisi olduğuna dair haberler çıktı. Purposes Of the Heart (Kalbin Amaçları) isimli bir kitap çıkardı.

Susan McDougal:
Arkansas'ta Clinton Ailesi'nin aldığı arazilerle ilgili patlak veren Whitewater skandalının bir numaralı ismi. Skandal yüzünden 7 cezaevinde 22 ay hapis yattı. McDougal Clinton'a platonik olarak aşıktı.

Kathleen Willey:
Clinton tarafından defalarca tecavüze uğradığını söyledi. Eski kocası, Clinton'ın Whitewater skandalı ve eşiyle olan ilişkisi yüzünden intihar edince bunalıma girdi. İflasın eşiğine geldi.

Hillary Clinton:
Clinton'In kadınları arasında savaşı kazanan tek kadın. Beyaz Saray yıllarını anlattığı bir kitap yazdı. New York'tan senatör seçildi. 2004'teki başkanlık seçimlerinde adaylığını koyacağı söyleniyor. 3 aydır içinde ismi kocasından önce anılıyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır