kapat

12.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Türkiye balayı ülkesi
Ülkemizi tüm dünyaya balayı ülkesi olarak tanıtmak üzere atağa geçen Turizm Bakanlığı yeni evli 100 yabancı çifti Türkiye'ye davet edecek

AĞIRLANACAKLAR
TURİZM Bakanlığı, Türkiye'yi dünyaya "balayı ülkesi" olarak tanıtma kararı aldı. Öncelikle 2001 yılı pazarlama, reklam ve halkla ilişkiler faaliyetleri çerçevesinde yeni evli 100 çift balayını geçirmek üzere Türkiye'ye davet edilecek. Turizm Bakanlığı 1999 yılında karşılaşılan pazar payı kaybını telafi etmek, talebin normal artış trendini yeniden yakalamak ve 2000 yılında başlatılan tanıtım faaliyetlerini pekiştirmek, geliştirmek amacıyla yoğun reklam kampanyalarına devam edecek. Bu anlayış çerçevesinde, Turizm Bakanlığı, 2001 yılında Türkiye'yi dünyaya "balayı ülkesi" olarak tanıtacak.

VİDEOYA ÇEKİLECEKLER
SÖZKONUSU tanıtım programı çerçevesinde, Turizm Bakanlığı, balayını dış ülkelerde geçirmeyi tercih eden ancak evlenmek için kısıtlı maddi olanaklara sahip çiftlere bir ha talık tatil programı düzenleyecek. Tanıtım kampanyasında Türkiye'nin çeşitli tatil beldelerinde 100 balayı çifti misa irfedilecek. Konukların tatil beldelerindeki balayı görüntüleri özel bir ekip tarafından videoya kaydedilecek. Bu görüntüler balayı yapan çiftlerin ülkelerindeki televizyon kanallarında reklam ve tanıtım amacıyla yayınlanacak. Bu görüntülerle Türkiye'nin "balayı ülkesi" olarak tanıtılıp reklamı yapılacak.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır