kapat

12.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Aslan'daki Ay'ın konumu kendinizin farkında olacağınız bir günde bulunduğunuzu belirtiyor. Desteklenmeye ihtiyaç duyabilir ve duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Mesleğinizdeki başarınızın karşılığını maddi olarak alamamaktan şikâyetçi olabilir ve beklenmedik bir fırsatı kaçırmanın rahatsızlığını yaşayabilirsiniz. İşinizdeki olumsuzluklar yüzünden sıkıntılı olacaksınız.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Aslan'daki Ay'ın rahatlatıcı açılarının üzerinizde pozitif yönde enerji verici etkileri olabilir. İletişime çok açık olacağınız bugün yeni eğitim fırsatları üzerinde karar alabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Aslan'daki Ay'ın Satürn'le sert açısı maddi konularda yeni girişimler için çok uygun bir zamanda olmadığınızı belirtiyor. Pazarlık ve ticari işlemler yapmak için zor bir gündesiniz. Midenize dikkat!
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün burcunuzdaki Ay'ın oluşturacağı rahat açılar birçok konuda rahatlama yaşayabileceğinize işaret ediyor. Birebir ilişkilerinizdeki ruhsal gerginliklerden ieltişim yoluyla kurtulmanız mümkün.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bilinçaltı saplantılarınızdan kurtulmak için rahatlamayı denemelisiniz. Örneğin masaj yaptırın. Boğa'daki Satürn'ün olumlu açısı sayesinde bugün kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Duygularınızı açtığınız arkadaşlarınızdan fazlasıyla etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Uranüs'ün ve Aslan'daki Ay'ın desteğiyle yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve temsilcilik görevi üstlenebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Aslan'daki Ay'ın yöneticiniz Mars'la rahat açısı işlerinizde meydana gelebilecek ertelemelerin üzerinde fazla durmamanızı öğütlüyor. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün Aslan burcundaki Ay'ın açıları her türlü şartı olumlu yönlendirebileceğinize işaret ediyor. Kendinizi rahat bırakabilir ve çevrenizle ilişkilerinizin kendiliğinden geliştiğini farkedebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Ortak yatırımlar konusunda yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bugün çevrenizdeki kimselerle anlaşabileceğiniz görülüyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aslan burcundaki Ay'ın, burcunuzdaki Uranüs ve Boğa'daki Satürn'le yaptığı sert açılar ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda gerilimlere işaret ediyor. İyi ve ters olayları bir arada yaşayabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Uranüs'ün ve Satürn'ün Ay'la gerilimli açısı bugün vereceğiniz sözlere dikkat etme gerekliliğini hatırlatıyor. Haberleşme ve bağlantı kopuklukları işlerinizi negatif etkileyebilir.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır