kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Neşter istifası
Mehmet ve Scala olaylarında yıpranan Hamoğlu, dün gece başkan Bilgili'ye "Figüranlık yapmam" deyip ipleri kopardı

Bilgili "Bırakma" demedi
Beşiktaş'ta Serdar Bilgili'nin "Neşter"i futbol takımını değil, yönetimi vurdu. Teknik direktör Scala ile ciddi görüş ayrılıkları taşıyan Ahmet Hamoğlu, dün gece başkan Serdar Bilgili ile görüşerek Futbol Komitesi Başkanlığı görevinden istifa etti. Hamoğlu'nun Bilgili'ye "Yetkisiz krallık olmaz. Davul benim elimde, tokmak ise başkasının. Futbol Komitesi'ni bırakıyorum" dediği, Bilgili'nin ise Hamoğlu'nu ikna etmek için fazla çaba sarfetmediği öğrenildi

Mehmet "kangren" oldu
Kritik zirvede Hamoğlu'nun Bilgili'ye "Scala yönetim şemasında benim altımda. Ama canı ne isterse yapıyor. Siz benim üstümdesiniz. Aldığınız pek çok kararı basından öğreniyorum. Hatta Scala'yı transfer ettiğinizi TV'den öğrendim. O da içimde uhde olarak kaldı. Bu şartlar altında figüran rolü benim kişiliğime uymuyor" dediği bildirildi. Beşiktaş Başkanı ise "Yönetimde konuşulanlar dışarı nasıl sızıyor? Hiç gizlimiz-saklımız kalmadı" diyerek özellikle Mehmet konusunda alınan kararı Hamoğlu'nun sızdırdığını ima ettiği öne sürüldü.

İşte istifanın 3 sebebi
Hamoğlu, 3 sebepten istifa ettiği vurgulandı: 1-Scala'nın teknik yönetiminden memnun değil. Ama bu konuda başkanı ve yönetimi bir türlü ikna edemedi. 2-Yönetim kurulu, "Şifo Mehmet gitmeli" kararını aldı. Ama olay basına sızınca Hamoğlu yalnız kaldı ve "köstebek" durumuna düştü. 3-Beşiktaş A.Ş.'nin yönetim kurulunda yer almayacağını öğrendi. Bugün istifasını resmen açıklaması beklenen Ahmet Hamoğlu, Beşiktaş yönetimindeki görevine üye olarak devam edecek.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır