kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Mars Akrep'teki yolculuğunu sürdürüyor. Bu durum ayakları yere basan, araştırmacı yönünüzü daha da belirginleştiriyor. Merkür'ün Kovada ilerlemeye başlaması, organize işlerinizde yeni koşulları gündeme getirebilir. Sosyal çevrelere ve grup aktivietelerine katılarak kendinize ve sizi tanımak isteyenlere bir şans verebilirsiniz. Oğlak'ta ilerleyen Güneş, kariyer yaşantınızda parlayacağınız ve toplumsal başarılara imza atabileceğiniz bir devreye işaret ediyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bu hafta ortak paylaşımlarınızla ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Venüs ve Mars, cinselliğinize önem vereceğiniz ve paylaşımlarınızı artırabileceğiniz bir devreye işaret ediyor. Beklenmedik ek gelirler elde etmek hoşunuza gidecektir. Kova burcunda ilerlemeye başlayacak olan Merkür, anlaşmalarınız üzerinde dikkatle durmanız gereğini anımsatıyor. Çünkü Neptün'le olan ilişkisi kararlarınız konusunda bulanıklık yaşayabileceğinizi belirtiyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Merkür'ün etkilerini uzaklarla olan ilişkilerinizde ve romantik yaşantınızda hissedebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz kimselerle tekrar iletişime geçmeniz ve bu amaçla bir yoculuğa çıkmanız mümkün. Balık burcunda ilerleyen Venüs, bu hafta kariyeriniz konusunda önemli sıçramalar yapabileceğinizi belitiyor. Toplum yaşamınızda da dikkat çekebilir ve çok beğenilen bir kimseyle tanışarak yeni bir aşk başlatabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde olumlu bir devreye giriyorsunuz. Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş varolan sorunlarınızı eş ve ortağınızla konuşarak çözebileceğinizi ve birlikte hareket etmenin zevkine varabileceğinizi açıklıyor. Mars ve Venüs yükseköğrenim, ticari konular ve uzun yolculuklarınızda önemli fırsatları ayağınıza getirebilir. Merkür'ün etkisi, günlük işlerinizde iletişim yoğunluğu getirirken sinirsel gerginliklere açık olabileceğiniz gözleniyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Merkür'ün etkisiyle birebir ilişkilerinizin yoğunlaştığını farkedebilir ve bu durumdan mutluluk duyabilirsiniz. Yöneticiniz Güneş'in Oğlak'taki durumu yakın çevreyle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler gözleyebileceğinizi belirtiyor. Venüsün ve Mars'ın olumlu etkileşimi aşk ve eğlence yaşamınıza renk getirirken parasal konulardaki şansınızı artırabilir. Mars evle ilgili konularda bazı sürtüşmeler yaşayabileceğinizi fakat yine de size destek vereceklerini belirtiyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Mars'ın etkilerini özellikle iş ve kariyer yaşantınız üzerinde gözleyebilirsiniz. Zaman zaman patronlarınız ve çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarında kaynaklanan sürtüşmeler yaşayabilir ve geçmişten kaynaklan sorunların tekrar ortaya çıkabileceğini gözleyebilirsiniz. Fakat Oğlak'taki Güneş'in ve Balık'taki Venüs'ün desteği sizinle. Bu hafta idealleriniz her zamankinden daha çok önem kazanabilir ve bunları gerçekleştirme fırsatları bulabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bu hafta da parasal konularda belirgin bir hareketlilik göze çarpıyor. Fakat paranın çoğalmasına aldanarak harcamalarınızı artırmamalısınız. Çalışma hayatınızda her şeyi düzenli yapmanızın karşılığını maddi olarak görebilirsiniz. Venüs'ün Mars'la olumlu etkileşimi aşk yaşamınıza hareket getiriyor. Merkür ise eğitim ve ticaretle ilgili konularda olumlu koşulları gündeme getirebilir. Oğlak'taki Güneş eviniz ve güvenliğinizle ilgili girişimlerinizi motive ediyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Yaratıcılığınızın çok yüksek olacağı ve güzel fikirlerinizle toplumda dikkat çekebileceğiniz bir devredesiniz. Aşk yaşamınızda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz gözlenirken Mars'ın Venüsle olumlu etkileşimi ilişkilerle gelecek güzel fırsatlara işaret ediyor. Merkür'ün bu hafta Kova burcunda ilerlemeye başlayacak olması zihinsel enerjinizi kariyerle ilgili konulara yönlendirebileceğinizi belirtirken sinirsel gerilimlerin tekrar ortaya çıkmasına neden olabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bu hafta işiniz konusunda oldukça kararlı ve hesaplı bir tutum izleyebilirsiniz. Ev içi işlerinizi ihmal etmeniz yüzünden ailenizle zaman zaman anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün. Merkür çalışma arkadaşlarınızın desteğini her konuda alabileceğiniz bir devreye işaret ediyor. Sağlığınıza ve formunuza özen göstermek isteyebileceğiniz bir haftadasınız. Akrep'te ilerleyen Mars ve Balık'taki Venüs'ün etkileşimi unuttuğunuzu sandığınız bir aşkı tekrar gündeme getirebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Güneş size kişsel girişimleriniz konusunda cesaret ve güven vermeye devam ediyor. Merkür'ün bu hafta ortasında burcunuzdan çıkıp Kova'ya geçmesi özellikle maddi alanda hızlı gelişmelerin ve anlaşmaların gündeme geleceğini belirtiyor. Bu konuda zaman zaman sorunlar çıksa da akılcı davranırsanız parayı tutmayı başarabilirsiniz. Balık'taki Venüs ve Akrep'teki Mars'ın olumlu etkileşimi yakın çevrenizde oluşabilecek güzel koşullara işaret ediyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Haftanın en önemli gezegen hareketi olan Merkür'ün etkileri, zihinsel enerjinizi destekleyecek. Bu sayede her zamankinden daha hızlı düşünebilir fakat zaman zaman sinirsel gerginlikler yüzünden yorulabilirsiniz. Çevreyle iletişiminizde belirgin bir hareketlenme gözleniyor. İş anlaşmalarınız ve yatırımlarınız konusunda koşulları iyi değerlendirin. Para sektörünüzde ilerleyen Venüs'ün olumlu etkilerini beklenmedik kısmetler olarak gözleyebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Venüs sayesinde görüntünüzle herkesin dikkatini ve hayranlığını üstünüzde toplayabilirsiniz. Bu durum hem finansal hem de aşkla ilgili konularda olumlu girişimler yapmanıza yardımcı olacaktır. Evinizle daha fazla ilgilenmek ve harcamalar yapmak hem size hem de ailenize zevk verecektir. Akrep burcunda ilerleyen Mars'ın olumlu etkilerini özellikle aşk ve cinsellik konuları üzerinde gözleyebilir, enerjinizi sevdiğiniz konular üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır