kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yugo-Pilsen!
Lacivert-beyazlılar, Belçika takımı önünde 35 dakika ölüp ölüp dirilirken Drobnjak ve Mulaömeroviç toplam 55 sayı atarak galibiyeti getirdiler

Suproleague'de Efes Pilsen evinde kazanmaya devam ediyor. Lacivert-beyazlılar, Avrupa arenasında İstanbul'da peş peşe 16.maçını da kazanarak 25 Mart 1999'dan beri süren yenilmezliğini devam ettirdi.

Belçika'da 14 sayıyla kaybettiği Oostende takımına karşı yine istikrarsız çizgisini koruyarak sadece bir galibiyet aldı. Efes Pilsen'in kötü görüntüsü devam ediyor.

Avrupa'da şampiyon olacak bir kadro kurmak istesen Oostende'deki hiçbir oyuncuyu aklının ucuna bile getirmezsin. Ama şampiyon olabilmesi için kurulan Efes Pilsen'in kadrosu ancak maçı son 5 dakikada kazanabildi. Efes Pilsen, rakibine karşı ancak 35.dakikada 72-70 öne geçebildi. Bundan sonra da maça damgasını vuran Drobnjak'ın üretimi galibiyete yetti.

Oostende koçunun yardımı
Bunun yanında son periyotta Oostende takımının koçunun da en iyi oyuncusu olan ve Efes'in dengesinin bozulmasına neden olan ABD'li Robert Holden'ı kenarda unutması Efes'in ekmeğine yağ sürdü.

Efes'in istikrarsız oyununun en güzel kanıtı ribaundlarda rakibine ezilmesiydi. Belçika takımının topladığı 18 hücum ribaundu, Efes'i ne kadar zor duruma düşürdüğünün bir göstergesi. Kazanılmış maç diye bakarsanız olumlu yorumlayabilirsiniz. Ancak Efes'in oyununu sorarsanız olumsuzluklar devam ediyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır