kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kutan katılmadı Gökçek gelmedi
Erbakan'ın yemeğine gelenekçiler tam kadro katıldı. FP Lideri Kutan Başbakan Ecevit ile randevusu olması nedeniyle yemeğe gelemedi

* Siyasi yasaklı Necmettin Erbakan'ın yemek davetine FP lideri Kutan, Başbakan Ecevit ile randevusu olması nedeniyle katılmadı.

* Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yemekte evsahibi olmasına rağmen bulunmadı. Gelenekçi kanat Erbakan'ın yemeğinde tam kadro yer aldı.

* Erbakan'ın bir yanında Süleyman Arif Emre, diğer yanında ise RP'nin emanetçi Genel Başkanı Ahmet Tekdal oturdu. Erbakan'ın masasının en ucundaki köşede Abdullah Gül için yer ayrıldı.

* Necmettin Erbakan, Umre'den getirdiği zemzem suyundan milletvekillerine ikram etti. Dışarıda bekleyen gazetecilere de ekmek arası tavuk gönderildi.

* Gelenekçiler Erbakan'ın anılarına hayran kaldıklarını söylediler.

* Erbakan girişte gazetecileri görünce iki elini açarak ortadan geçmek istedi. "Müsaade edin önce namazımızı kılalım" diyerek salona girdi. Çıkışta da eski günlerini anımsarcasına tüm mikrofonların arkasına geçerek yemeğin içeriği hakkında bilgi verdi. Erbakan, Umre'den gelişi nedeniyle katılımcılara herhangi bir hediye vermedi.

* FP'li Oya Akgönenç ise Pakistan asıllı eşi ile birlikte yemeğe katılırken, üstündeki astragan kürk ile yine çok şıktı.

Taki DOĞAN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır