kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Uçuk kaprisler
Hollywood'un ünlüleri kapris konusunda kendilerini aştı! Kafası usturayla kazılı olmasına rağmen çekim boyunca yanında iki kuaför isteyenler bile var

Minyatür golf sahası, özel jimnastik hocaları, 'kel başa' kuaförler ve daha birçok "abuk" istekler... Kapris konusunda birbirleriyle yarışan Hollywood'un ünlüleri, yapımcıları çıldırtıyor. İşte bu oyunculardan birkaçı ve akıl almaz istekleri:

SAMUEL L. JACKSON
Pulp Fiction'la sinema dünyasında vazgeçilmezler arasına giren ünlü aktörün herkesi şaşkına çeviren bir kaprisi var. The Negociator adlı filmde rolü gereği Jackson saçları tamamen kazınarak oynayacaktı. Ve bu film için aktör, "İlle de yalnızca bana özel 2 kuaför isterim" diye tutturdu.

SYLVESTER STALLONE
Film başına yüz milyon dolardan aşağı ücreti kabul etmeyen Rambo, yeni filmini nerede çevirirse çevirsin kuaförü, modacısı, makyözü, 4 asistanı, jimnastik hocası, basın danışmanı ve golf hocası olmadan adımını atmıyor. Demolition Man adlı filmin setine mini bir golf sahası bile inşa ettirmişti.

A.SCHWARZENEGGER
Filmin çevrileceği yere özel uçakla tüm jimnastik aletlerinin götürülmesini şart koşuyor. Kalacağı otelde iki suit oda istiyor ve bunlardan birine sadece jimnastik aletlerini koyuyor. Eğer tenis giysisini ya da spor ayakkabısını evinde unutursa yenisini almıyor. Özel bir uçak hemen evinden ayakkabısını getiriyor.

ROBERT DE NIRO
Baba filminin unutulmaz oyuncusu De Niro'nun belki de tek kaprisi, arkadaşları! Ünlü oyuncu film setinde arkadaşları, tanıdıkları ya da yakınlarını ağırlamaktan büyük keyif alıyor. Ancak bu öyle kolay olmuyor. Birçok kişi onun bu keyfine hizmet ediyor. Üstelik bu ağırlama yapımcılara oldukça pahalıya maloluyor: Pahalı içkiler, şampanyalar, özel yemekler, vs...


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır