kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

"Evin Ana"ya ceza şoku
Oynadığı bir reklam filminden dolayı "Evin Ana" olarak anılan Gönül Çil, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 6 kişiyle birlikte tarihi eser kaçakçılığı suçundan geçen Cumartesi tutuklandı. Kaçakçıları polise yakalatmak için Şebekeye girdiğini söyleyen Gönül Çil, Dörtyol'da kadın koğuşunun bulunmamasından Osmaniye Cezaevi'ne konuldu.

HAPİSTEN ÇIKAMADI
Gönül Şen Çil'in avukatı Doğan Yüksel, Dörtyol Sulh Ceza Mahkemesi'ne itiraz dilekçesinde bulundu. Mahkeme Gönül Şen Çil'i 200 milyon lira kefaletle serbest bırakmasına rağmen Evin Ana, icra yoluyla taahütü ihlal suçundan dolayı 30 günlük kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için cezaevinden çıkamadı.

Menderes KARA

Fırtına Gümrük'te
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Daire Başkanlığı ile Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü "Fırtına Operasyonu" kapsamında, Antalya gümrüklerinin üst düzey 3 yöneticisi gözaltına alındı. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Yusuf Hakkı Doğan'ın talimatı üzerine harekete geçen Organize Suçlar ve Mali Şube ekipleri; Antalya Gümrükler Başmüdürü Turan Yıldız, Serbest Bölge Gümrük Müdürü Osman Kalay ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Müdürü Osman Peker'i gözaltına aldı.

Yusuf DALAMAN

Sanki hakim suçlu!
Ankara Bahçelievler'de 7 TİP'li öğrencinin öldürülmesi ile ilgili görülen davada 7 kez idam cezasına çarptırılan ve Yargıtay tarafından verilen idam kararının bozulması üzerine yeniden yargılanacak olan Ünal Osmanağaoğlu, Ankara 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Koçak'tan şikayetçi oldu. Merter'de 21 yıl önce öldürülen DİSK eski Genel Başkanı Kemal Türkler'in cinayetiyle ilgili olarak da "idam" cezası istemiyle yargılanmasına devam edilen Ünal Osmanağaoğlu, tarafsız ve adil yargılanmadığı gerekçesiyle Koçak'tan şikayetçi oldu.

Perihan YILDIZ

Kozakçıoğlu'nun Damadı için 11-18 yıl istenecek
Şişli Cumhuriyet Savcılığı, Rana Yörük'e tecavüze yeltendiği gerekçesiyle tutuklanan DYP Genel Başkan Yardımcısı Hayri Kozakçıoğlu'nun damadı Selçuk Alan hakkında, 11 ile 18 yıl arasında ağır hapis cezası istemiyle dava açılması için fezleke hazırladı. Şişli Cumhuriyet Savcılığı, Hayri Kozakçıoğlu'nun elektrik mühendisi kızı Faika Kozakçıoğlu ile 1992 yılında evlenen Selçuk Alan hakkında, 17 Kasım 2000 tarihinde yapılan şikayet üzerine, tv programı hostesi Rana Yörük'ün (27) ırzına geçmeye kalkıştığı, darp ettiği ve zorla alıkoyduğu iddialarıyla ilgili başlattığı soruşturmayı tamamladı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır