kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Eski bakanla ortak
Balinacı Abdurrahman Yakupreisoğlu DGM'ye sevkedildi. Yakupreisoğlu Milli Savunma eski Bakanı Ercan Vuralhan'la ortak şirket kurup iş yaptığını da söyledi

Balina Operasyonu kapsamında yakalanarak 3 gün boyunca sorgulanan "Naylon faturanın profesörü" Abdurrahman Yakupreisoğlu İzmir DGM'ne sevk edildi.

Ankara'da oto dolandırıcılığı suçundan yakalandıktan sonra İstanbul polisi tarafından ifadesi alınan ve daha sonra İzmir'e getirilen Abdurrahman Yakupreisoğlu, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde 3 gün boyunca sorgulandı. Dün sabah sağlık kontrolü için önce Alsancak Devlet Hastanesi'ne, ardından parmak izi tespiti için Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne götürülen Yakupreisoğlu, buradaki işlemleri tamamlandıktan sonra İzmir DGM Başsavcılığı'na sevk edildi.

İlk gün polise verdiği ifadede, halen DYP Genel Başkan Yardımcısı olan eski İstanbul ve Olağanüstü Hal Bölge Valisi Hayri Kozakçıoğlu'nun tecavüze yeltenmek suçundan tutuklanan damadı Selçuk Aslan'ın naylon fatura organizasyonu içinde olduğunu iddia eden Yakupreisoğlu, Milli Savunma eski Bakanı Ercan Vuralhan ile ticari ilişki içinde olduğunu söyledi.

Arif YAKICI


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır