kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Müdür kızının öfkesi
Rüşvetten yargılanan Antalya Ulaştırma Bölge eski Müdürü Şahbaz'ın kızı çıkışta davacılara saldırdı

Antalya 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün polisin geniş güvenlik önlemleri altında yapılan duruşmada, Ulaştırma Bölge Müdürü Kadir Şahbaz'a rüşvetten suçüstü yaptıran Kumluca Kooperatif Başkanı Ziya Çağlayan ve Kooperatif üyesi H.Ali Kaşçelen tanık olarak dinlendi.

650 MİLYONA ANLAŞTIK
Tanıklar ifadelerinde "Kumluca- Finike arasında iki hat var. Üçüncü bir hat verilecekti. Bunu da Çiçek tur adlı yeni bir kooperatif alacaktı. Müdür bey, kendisine 3 milyar lira verirsek, izni vermeyeceğini söyledi. Sonuçta 650 milyon liraya anlaştık. Böylece başka kooperatif taşımacılık yapmayacaktı. Bir polis ile birlikte müdürün odasına gittik, parayı müdürün masasına bıraktık. Kişisel şikayetimiz yok. Takdir mahkemenindir" dedi.

KOMPLO KURDULAR
Sanıklarla yüzleştirilen ve tutuklu olarak yargılanan müdür Kadir Şahbaz ise, iddiaları reddederek, "Hepsi yalan. Parayı yardım için aldım. Hat yetkisi Valiliğin elinde. Valilikte memur olmadığı için bu görevi biz yürütüyoruz. Bu adamların çayını dahi içmedim" diye konuştu. Şahbaz'ın tahliye talebini reddeden mahkeme heyeti, duruşmayı diğer tanıkların dinlenmesi için erteledi. Adliye çıkışında sanık müdür Kadir Şahbaz'ın kızı Adile Şahbaz, şikayetçi kooperatif başkanlarının yakını olan Mustafa Cihan'a saldırdı. Cihan'ı polis kurtardı.

Erol AKKIR-SHA


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır