kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Türkiye'nin en talihsiz kocası
Körfez'deki gösteri uçuşunda yere çakılan uçağın altında kalarak ölen Emine Gelen'in kocası daha önceki iki eşinden birini hastalık, birini de trafik kazasında kaybetmiş

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, gösteri uçuşu yaparken yere çakılan uçağın altında kalan Emine Gelen'in kocası Basri Gelen kazadan bu yana kendisini toplayamıyor. Tarlada çalışan karısını uçak kazasına kurban veren talihsiz koca daha önceki 2 karısını da böyle olmadık zamanlarda kaybetmiş. Eşini kaybetmenin üzüntüsünü henüz gideremediğini belirten Gelen yaşadığı talihsizlikleri şöyle anlattı:

"1970'te evlendiğim Fadime Gelen'i 7 yıl sonra bir hastalık sonucu, ikinci eşim Elif'i 1984'te trafik kazasında kaybettim. Şimdi de üçüncü eşim Emine'yi... Tüm bunların sonucunda, 6 çocuğum öksüz kaldı. O benim 17 yıllık hayat arkadaşım ve çocuklarımın annesiydi. Kocaeli Üniversitesi ve ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne sevk edilen eşim, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşimin hastane masraflarını üstlenen Pirelli Fabrikası, birlikte pancar toplarken yaralanan Havva Ağdemir'in hastane masraflarını (Uçak kazasının bizimle bir ilgisi yok) diyerek kabul etmedi."

PİRELLİ'YE İSYAN
Körfez Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın halen devam etiğini hatırlatan Gelen, sorumluların cezalandırılmasını istedi. Kazada yaralanan Havva Ağdemir'in kızı Aliye Balaban da annesinin tedavi masraflarını karşılayacak ekonomik güce sahip olmadıklarını bildirdi.

Halen Göztepe SSK Hastanesi'nde tedavi altında olan annesinin vücudunda yüzde 40 oranında yanık bulunduğunu ifade eden Balaban, "Annemin eski sağlığına kavuşması için 20 milyar liraya ihtiyaç var. En az 3 cerrahi ameliyat geçirmesi gerekiyormuş. Bu parayı bizim karşılamamız imkansız" dedi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır