kapat

11.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dumankaya
'Türkiye % 10 enflasyonu görecek'
Koç Holding Başkanı Rahmi Koç, herkesin enflasyonun düşeceğini bilmesini istedi ve "Türkiye öyle ya da böyle enflasyonun yüzde 10'un altına indiğini görecek" dedi

Koç Holding Başkanı Rahmi Koç, enflasyonun düşme trendine girdiğini ve en önemli noktanın da bu olduğunu belirterek, rakamın bir-iki puan yukarıda-aşağıda kalmasının önemi olmadığını söyledi. Rahmi Koç, "Türkiye, enflasyonun yüzde 10'un altına indiğini gösterecek" dedi.

Mecburen birleşeceğiz!
VKV Amerikan Hastanesi'nin ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi'ni alması nedeniyle dün akşam Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen kokteylde konuşan Koç, Holding bütçesinde revizyona gitmeyi ya da yön değiştirmeyi düşünmediklerini ve önce ilk üç ayı görmek istediklerini de söyledi.

Türkiye'de hala büyük şirketlerin birleşme ya da birlikte iş yapma aşamasına gelmediklerini belirten Koç, onun da sırasının geleceğini ve piyasa şartlarının kendilerini bu birleşmelere mecbur edeceğini söyledi. Türkiye'de hala şirketlerin toplam cirolarının bir global şirketin toplam cirosunun altında olduğuna işaret eden Koç, üretimden asla vazgeçmemek gerektiğini söyledi. Koç, "Üretim olmadan büyüme de olamaz" dedi.

Yeni bir hastane yolda
Rahmi Koç, Amerikan Hastanesi'nin kalite belgesi almasıyla ilgili olarak da hastaneye kurulduğundan beri sürekli yatırım yapıldığını söyledi. Koç, bugüne kadar hastaneye 65 milyon dolar harcadıklarını ve artık Amerika'dan yardım almadıklarını vurguladı ve İstanbul'un Anadolu yakasında hastane açma projeleri olduğunu ifade etti.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır