kapat

CUMARTESİ EKİ
06.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçlara göre gününüz
Bugün Ay, su gruplarından Yengeç burcunda bulunuyor.

İlişkilerde duyarlılığın ve sezgiselliğin artacağı görülürken özellikle aşk ve cinsellik konularında güzel gelişmeler gözlenebilir. Eril ve dişil prensiplerin uyumlu çalışacağı, ilişkilerde barışıklığın hakim olacağı bir gündeyiz. Sosyal ilişkilerde de başarı gözleniyor.

Koç: Evinizle ilgili konularda girişimlerde bulunmak isteyebilececeğiniz görülüyor. Yöneticiniz Mars'ın Ay'la ve Venüs'le uyumlu açısı sevdiğinizle ilişkilerinizde çok olumlu gelişmelere işaret ediyor. Sevdiklerinizin ilgisi ve size karşı olan olumlu tavırları sizi oldukça mutlu edebilir.

Boğa: Oldukça hareketli ve iletişim bakımından yoğun bir günde bulunuyorsunuz. Kısa yolculuklarda birçok yeni şey öğrenme yoluna gidebilir ve fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerle iş konusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz... Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün.

İkizler: Bugün parasal konularda düzenleme yapma isteğinizin artabileceği görülüyor. Sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda hesabınızı aşabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek istemeniz mümkün.

Yengeç: Ay'ın burcunuzdaki konumu sizi hareketli, duyarlı ve girişimci kılıyor. Bugün yapmak istediğiniz her türlü yenilik için cesarete sahip olabilirsiniz... Yöneticinizin Mars ve Venüs'le olumlu açıları aşk ve özellikle cinsellik konularında olumlu etkiler altında bulunduğunuzu açıklıyor.

Aslan: Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik planlarınızı oluşturmak için uygun bir gündesiniz... Tek başınıza gerçekleştirmek isteyebileceğiniz çalışmalar ve planlar, bugün çok daha verimli olabilir.

Başak: Bugün grup bilinciniz sayesinde toplumsal ve organize çalışmalarda fikirlerinizi rahatlıkla uygulayabileceğiniz gözleniyor. Arkadaş çevrenizde dikkat çekebileceğiniz ve çevrenize karşı duyarlı davranışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizden aradığınız desteği görebilirsiniz.

Terazi: Yöneticiniz Venüs'ün Ay ve Mars'la uyumlu açısı otoritelerle ilişkinizi olumlu yönlendirebilir. İş yaşamınızda oldukça duyarlı ve sorumluluk sahibi bir görünüm sergileyebilirsiniz. Göz önünde olmak sizin için önemli olabileceğinden kişisel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Akrep: Bugün burcunuzda ilerleyen Ay'ın yöneticiniz Mars'la rahat açısı duygularınızı yoğunlaştırabilir. Ayrıca Ay'ın Venüs'le olumlu etkileşimi kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yeni konulara odaklanarak seyahatler planlayabilirsiniz.

Yay: Bilinçaltınızdan olumlu etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Paylaşımlarınızdan ve ikili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, zaman zaman fazla endişeli yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Toplu çalışmalardan daha çok para kazanabileceğiniz görülüyor.

Oğlak: Ay'ın karşıt burcunuzda bulunacağı bugün ikili ilişkilerinizde tutarlı ve yumuşak davranabileceğiniz gözleniyor. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.

Kova: Mesleki konulara ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. Yengeç'teki Ay'ın Mars'la ve Venüs'le uyumlu açısı ulaşım, sağlık ve iletişim konularında rahatlama yaratıyor. İşlerinize gösterdiğiniz özeni aşk konusunda da göstermenizde yarar var.

Balık: Bugün sosyal faaliyetler, toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Ay'ın burcunuzdaki Venüs ve Mars'la olumlu etkileşimi enerjinizi, toplumsal ve eğlenceli konulara yönlendirebileceğinizi belirtiyor. Sevgi konusunda her zamankinden daha başarılısınız.

Ayda Ersan Savaş


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır