kapat

Pazar Eki
24.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
2001 Kızları bunlar!
Şu sıralar bol bol 2000'in kadını, adamı kimdi başlıklı yazılar okuyacaksınız.

Önümüzdeki yılın gözde dilberleri kim olacak peki? İngiliz erkek dergisi Arena, sinemadan sosyeteye, 2001'de adını sık sık duyacağımız genç kadınları seçti

Sosyetik güzel: Jade Jagger
Londra sosyetesinin gözdelerinden Jade, aktris, manken ve aksesuvar tasarımı kraliçesi olarak da biliniyor. Bir gece kulübünden "benim kim olduğumu biliyor musunuz" demesine rağmen geri çevrilmişti ama bu yıl da her tür sosyal aktiviteyi renklendireceğine kesin gözle bakılıyor.

Sinemanın kırılgan prensesi Hilary Swank
'Boys Don't Cry' filminde kendini erkek gibi hisseden genç kız rolüyle Oscar alan Hilary Swank, önümüzdeki yıl 'The Gift-Hediye' ile tekrar gönülleri fethedecek. Filmde rol arkadaşları Cate Blanchett (Elizabeth, Talented Mr. Ripley) veeee... Keanu Reeves!

Bizim 2001 kızlarımız
MÜZİK:Türk rock dalında nihayet Şebnem Ferah'ın ardından yeni bir ses ve yüzle tanıştık bu yıl: Teoman'ın eski vokalisti Aslı. Popta Hande Yener tek parçayla dahi olsa adından çok söz ettirdi. Memlekette pek ilgi görmeyen elektronik müzik dalında ise Aylin Aslım'ı 2001'de de göreceğimiz kesin.

SOSYETE:Özlem Önal, 2001'de de bizi yurtdışındaki sosyal etkinliklerde bile temsil edebilecek tek genç ve güzel sosyete mensubu. Türkan Şoray'ın kızı Yağmur'un da bu yıl daha da güzelleşip, yurda döndüğünde infial yaratmasını bekliyoruz.

KÜLTÜR SANAT:Ressam Arzu Başaran yıl sonunda açtığı sergisinde 'yüzleri'yle büyük ilgi topladı. Elif Şafak, 'Mahrem'iyle edebiyatın en başarılı yeni kuşak kadın yazarlarından. Bu yıl 'İlk Kötülük' ile üçlemesini tamamlayan Leyla İpekçi'nin 2001'de yayımlayacağı kitabı okurları için sürpriz olacak.

SİNEMA: Şahnaz Çakıralp, sessiz ve derinden gidiyor. 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar'daki küçük rolüyle adından çok söz ettirdi. Sırada sinema ve tiyatro üzerine yeni projeler var... Bu yıl patlayan sinema yıldızlarından biri de Pelin Batu. Diplomat kızı, aynı zamanda değişik tarzıyla da sık sık moda dergilerine konu oldu. Hızını 2001'de artırması muhtemel.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır