kapat

27.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yay'daki Ay, dış dünyayla ilgili konulara verdiğiniz önemi artırabilir. Seyahatler ve eğitim konuları gündemde. Yatırımlarınız ve girişimleriniz doğru hedefleri belirlediğiniz sürece sizin için olumlu sonuçlar getirebilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün maddi konularda istediğiniz atılımları yapacaksınız. Fakat burcunuzun önemli konularda gecikmeler yaşayabileceğiniz bugün, bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilir, bu konuda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Karşıt burcunuz Yay'daki Ay'ın durumu ikili ilişkilerinizde gerilim yaratabilir. Bugün, özellikle ortaklıklarınız ve paylaşımlarınızla ilgili konulara aşırı duygusal yaklaşabilir, olayları derinlemesine inceleyebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bilinçaltı dürtülerinizin güçlü olacağı bugün, içgüdülerinizin sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Yaratıcı çalışmaların sizi meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlarda başarılı olabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yay'daki Ay, sosyal yaşamınızı canlandırıyor. Ay'ın burcunuza oluşturduğu açı, toplumda kendinizi gösterme isteğinizi artırabilir ve eğlenceli ortamlarlada aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün iletişimci yapınızın faydasını mesleğinizde görebilir, otoritelerin ve patronlarınız dikkatini çekerek kariyerinizde istediğiniz gelişmeyi gösterebilirsiniz. Olaylara sabırlı ve analizci yaklaşımlarınızla göz dolduruyorsunuz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Yay'daki Ay'ın açılarının burcunuza yaptığı olumlu etkiler, iç huzurunuzun ve kişisel çekiciliğinizin yüksek olabileceğini belirtiyor. Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün Yay'daki Ay, kaynaklarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor. Özellikle duygusal paylaşımlarınızda ve işbirliği konularında temkinli olmalısınız. Aşırı duygusallığa meyillisiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzdaki Ay, ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. Bugün ilişkilerinize duygusal bir boyutta yaklaşabilir, karşınızdakileri anlayabilmek için özel çaba gösterebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Sabırsızlık eğiliminizi dengeleyebilirseniz girişimlerinizde başarılı olabileceğiniz bir gün. Sorumluluk alma konusundaki yeteneğiniz ve detaya yaklaşımınız size kariyerinizde ilerleme şansını getiriyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Her konuda esnek ve huzurlu yaklaşımlara sahip olabileceğiniz bir gün. Ay'ın burcunuza oluşturduğu rahat etkiler olaylara bakış açınızı renklendirirken, aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler gözleyebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yay'daki Ay'ın durumu iç dünyanızda dengesizliklere açık olduğunuzu açıklıyor. Özellikle seyahatler, iletişim ve inançlarınız gibi konularıda aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemekte güçlük çekebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır