kapat

27.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tofas
Kim maç sattı?
Erman Toroğlu'nun bazı hakemlerin maç sattığını ima etmesine, Metin Tokat ve Bülent Yavuz "Böyle birini içimizde barındırmayız" yanıtını verdi

ATV'de pazartesi gecesi yayınlanan "Bizim Stadyum" programında, SABAH yazarı Erman Toroğlu, Metin Tokat ve Bülent Yavuz arasında çok ilginç bir tartışma yaşandı.

Toroğlu, hakemliği bırakan Oğuz Sarvan hakkında, "Oğuz, yanına parayla yaklaşılamayacak hakemlerdendi. Ama Türkiye'de yaklaşılabilenler de var" deyince kıyamet koptu. Programa telefonla katılan Faal Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Metin Tokat, "Bu açıklama kabul edilemez. Camiamızı töhmet altında bırakır. Böyle birileri varsa aramızda barındırmayız" dedi.

Yavuz: Sabrımız taşıyor
MHK Başkanı Bülent Yavuz da "Bu açıklamayı esefle karşılıyorum. 22 yıldır bu camiadayım böyle bir olay görmedim. Ben Toroğlu ile beraber birçok maça gittim. Beraber böyle şeyler yaşamadık. Onun bu açıklamaları bizi kızdırıyor. Hakem camiasının sabrı taşmak üzere. Terör de böyle açıklamalarla ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.

"Talat Tokat konuşsun"
Toroğlu ise daha sonra bağlanıp, "Metin Tokat gitsin, böyle hakemler var mı, yok mu, babası Talat Tokat'a sorsun" yorumunu getirdi. Toroğlu, bunu özellikle söylediğini belirterek, "Metin Tokat konuşunca TV'de Talat Tokat'tan bahsettim. Onun namusuna ve dürüstlüğüne inanırım. Ben hakem, o MHK'deyken başımızdan çok şey geçti. Talat Tokat, zamanında çok kelle uçurdu. Çok şeyi hâlâ biliyor. Ah bir konuşabilse! Ama maalesef sesini kısıp kenara çekilmesi gerekenler, utanmadan hâlâ seslerini yükseltebiliyor" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır