kapat

Pazar Eki
17.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ne ben mi varım?
Sıtkı Kösemen'in fotoğraf sergisi son haftasına girdi, duyurulur...

Pamukbank Fotoğraf Galerisi'nde sergilenen eserler parkta oturan insanların en doğal hallerini yansıtıyor. Pek çoğu habersiz çekilen fotoğraflarda yer alan kişiler kendi fotoğraflarının sergilendiğini öğrenir öğrenmez galeriye üşüşmüş. Belki onlardan birine rastlar ve şaşkınlığını da görebilirsiniz. Adres: Teşvikiye Cad. 105/2 Teşvikiye / İstanbul

İNSANIN BAŞI DÖNER
Siz siz olun hediye işini son dakikaya bırakmayın. Yoksa 31 Ocak günü harıl harıl dolaşır, hiç bi şiycikler bulamazsınız. Bir de üstelik kafanız karışır, başınız döner. En iyisi her şehirde açılan hediyelik fuarlarını ziyaret etmek. En küçüğünden büyüğüne pek çok çeşidi bulmak mümkün oralarda. Üstelik diğer yerlere göre fiyatlar da daha ucuz. Bir de bu konuyla ilgili 'lebriz.com'u ziyaret etmenizi önereceğim. Sitede 24 Aralık tarihine kadar resim müzayadesi düzenleniyor. Entelektüel işi hediye arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat.

Olağanüstü Komik
Hangi şehirde olursanız olun, günlerinizden bir tanesini şehirde bulunan büyük kitabevlerine giderek değerlendirme konusunu bir düşünün. Alacak olmasanız bile ne var ne yok şöyle bir göz gezdirmek çok zevkli olabilir. Yeni çıkan dergilere bakabilir, ünlü fotoğraf sanatçılarının hazırladığı albümleri karıştırabilirsiniz. Hem biraz da olsa ayazdan kaçmış, soba başında ısınmış olursunuz. Bu arada komik kitap başlıkları da neşenize neşe katabilir. Örneğin 'Amedeo Modigliani'nin Olağanüstü Kısa ve Garip Hayatı' çok komik bir başlık, öyle değil mi?

BİTLİLERİN MEKANI
Şu hayatta ucuza ve güzel bir şeyler almak isterseniz öncelikle Ankara'nın bitpazarlarını ziyaret etmeniz gerekir. Hiçbir yerde bu kadar güzel çeşidi bir arada göremezsiniz. Bahçelievler'de bulunan 7. Cadde ve Yüksel Caddesi'ndeki bitpazarlarında daha çok giyim kuşam ve aksesuvarlar bulunuyor. Çantalar, şallar, deri ceketler, ayakkabılar. Ulus'ta bulunan Hergelen Meydanı'ndaki bitpazarı ise daha kapsamlı. Buzdolabından tutun da silgiye her şey mevcut. Hadi bakalım şimdi bir de Ankara yolculuğu çıktı başımıza.

Aslı E. Perker


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır