kapat

19.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bu hafta kendinize fazlasıyla güveniyor olmanız risk içeren konulara da eğilim göstermenize neden olabilir. Spekülatif konulardan abartmamak şartıyla kârlı çıkabilirsiniz. Ay'ın 23'ünde Akrep'e geçecek olan Mars'ın etkisiyle maddi paylaşımlarınız ve alım satım konularına daha çok önem verebilir, vergi, sigota ve miras konularıyla ilgilenebilirsiniz. Oğlak'a geçecek olan Güneş kariyer yaşamınızda parlayacağınız bir devreye işaret ediyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Haftanın ilk yarısında Yay burcunda ilerleyen Merkür, hisseli paralar konusunda önemli gelişmeleri gündeme getirebilir. Başkalarının paraları ya da ortak paylaşımlarınızla ilgili kararlar almak sizi zaman zaman sıkabilir ve yorulmanıza neden olabilir. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir devredesiniz. Güneş ve Merkür'ün desteğiyle ticari ve eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan kârlı çıkabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bu hafta anlaşmalar ve işbirlikleri vazgeçemeyeceğiniz konuların başında gelebilir. Tek başınıza hareket etmekten zevk almayabilirsiniz. Merkür zaman zaman ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda gerilimlere işaret etse de bütün bu sorunları iletişim yoluyla aşmanız mümkün. Güneş ve Merkür, hisseli konuların ön planda gelebileceğini vurguluyor. Cinselliğinizi de yoğun olarak hissedebilirsiniz, sevdiğiniz kişiyle paylaşımlarınız artabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Hafta başında sağlığınızı ve fiziksel kondisyonunuzu destekleyecek önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. İhmal etmiş olduğunuz sağlık sorunlarına bu devrede kalıcı çözümler getirmeniz mümkün. Merkür mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Güneş de zihinsel aktivitenizden anlaşmalarınızı ve ikili ilişkilerinizi düzenleme konusunda destek verecektir . Eşiniz ve ortağınızla daha iyi anlaşabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Güneş'in Yay burcundaki olumlu etkisiyle seyahatlerde karşılaşabileceğiniz aşklara açıksınız. Venüs sayesinde enerjinizi, toplumsal ve eğlenceli konulara yönlendirebilirsiniz. Toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Sevdiğinizle duygusal iletişiminizin yüksek olacağı bu devrede aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Oğlak'a geçecek olan Güneş ve Merkür, günlük işlerinizde yoğunlaşma yaratabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Güneş ve Merkür, yaşadığınız yer ve ailenizle ilgili konuları ön plana çıkartıyor. Ailenizle olan paylaşımlarınız bu devrede sizin için çok önemli olabilir ve evinizde yapmak istediğiniz değişiklikler için birlikte harekete geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Oğlak'a geçecek olan Güneş ve Merkür, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabileceğinizi belirtirken spekülatif konularda kazanç sağlayabilme ihtimaliniz yükseliyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Yay'daki Güneş ve Merkür, çevresel faktörlerin lehinize işlediğini vurguluyor. Çevre ilişkilerinizin getirdiği para ve statü fırsatları gündemde. Oldukça hareketli ve iletişim bakımından yoğun bir dönemde bulunuyorsunuz. Mars ayın 23'üne kadar burcunuzdaki yolculuğunu sürdürüyor ve size dayanma gücü ve cesaret vermeye devam ediyor. Daha sonra ise Akrep burcuna geçerek enerjinizi maddi konulara yönlendireceğinizi açıklıyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Güneş'in desteğiyle iş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Oğlak'a geçecek olan gezegenler çevreyle iletişimi hızlandıracak etkiler verebilir ve yakınlarınızın desteğinden eğitim ve ticaretle ilgili her konuda faydalanabilirsiniz. Yöneticiniz Mars'ın enerji ve motivasyon arttırıcı etkilerini gerek fiziksel gerekse ruhsal açıdan hissedeceksiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Güneş ve Merkür burcunuzda ilerlemeye devam ederken size yaşama sevinci, dinamizm ve kişisel çekiciliğinizi artıracak etkiler veriyor. Girişimci yönünüzün güçlü olacağı bu devrede ailevi ilişkilerinizi güçlendirmek için harekete geçebilirsiniz. Gezegenler para sektörünüzdeki hareketlenmeyi artıracak etkiler veriyor. Kova'da ilerleyen Venüs çıkmayı düşündüğünüz ticari gezilerde size kârlı yatırım şansları getirebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Güneş ve Merkür'ün konumu, yaşamla ilgili planlarınızı uygulamakta aceleci olmayacağınızı vurguluyor. Bu devrede daha çok kendinizle başbaşa kalmayı isteyebilir, hafta sonuna doğru gezegenler burcunuza geçmeye başladığında harekete geçebilirsiniz. Güneş ve Merkür, kişisel çekiciliğinizi ve zihinsel enerjinizi büyük ölçüde artıracak ve yaşam sevincinizi destekleyecektir. Her türlü girişim için kendinizi cesaretli hissedebilir, destek görebilirsiniz .
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Güneş ve Merkür'ün Yay burcundaki konumu, organizasyonlar ve arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işlerinizde başarı vaadediyor. Bu konular size aradığınız yükselme fırsatını ve yüksek mevkideki kişilerin desteğini kazandırabilir. Terazi'deki Mars'tan aldığınız destek enerjinizi grup çalışmalarına yönlendirebileceğinizi haber veriyor. Katılabileceğiniz arkadaş toplantıları ve ekip çalışmalarında yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir devredesiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Güneş ve Merkür kariyeriniz konusunda güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle aşırı çalışmak zorunda kalıp, fazlasıyla yorulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Oğlak'a geçecek olan Güneş ve Merkür'ün desteğiyle grup çalışmalarında olumlu ilişkiler kurabilir kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır