kapat

Melodi
19.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Son şans seçenekleri
Bayram ve yeni yılın birleşmesi insanlara uzun bir tatil imkânı sundu. Pek çok kişi yurtdışına gitmeyi seçerken, bir kısım sıcak olduğu için Güney'i, diğer bir kısım kayak için dağları tercih etti. Peki hâlâ ne yapacağına karar veremeyenler ne olacak?

10 koca gün tatiliniz var ve hâlâ ne yapacağınıza, nereye gideceğinize karar veremediniz mi? Bugün yarın derken hiçbir yere daha rezervasyon bile yaptırmadınız mı? Bu tarih yurtdışı turları için çok geç. Ancak vize istemeyen yerlerde hâlâ şansınız olabilir. Bunların başında da Malta geliyor. Vizesiz gidebileceğiz diğer bir yer de Tunus...

Malta turları diğer turların aksine özel uçaklarla değil Malta Havayolları ile yapılıyor. Bunun yanı sıra Malta ve Tunus'un aynı programda yer aldığı turlar da var. Fiyatları 600 ile 1000 dolar arasında değişiyor. Tunus-Hammamet için de tur fiyatları 400 dolarla 1.000 dolar arasında...

Yurtiçinde ise pek çok seçeneğiniz var. Tatil köyleri ve oteller de hâlâ boş yer bulmak mümkün. Kayak turizminin yapıldığı merkezler de ise yer bulmanız tamamen şansınızla doğru orantılı. Kayak, karlı bir ortamda yeni yıla girmek pek çok kişi çok cazip olduğundan çoktan yerler tükenmiş bile. Eğer grup değilseniz şansınızı denemenizde fayda var.

LÜKSÜNE DÜŞKÜNLERİNE
Size vermek istediğimiz yurtiçinden seçenekler ise son derece özel. Hem fiyatları hem de olanakları açısından çok iyi... Bu arada kapalı yüzme havuzlarının olması da çok çok önemli bir avantaj.

Birincisi Antalya Royal Resort Hotel. Son derece büyük ve modern tesiste, bütçenize uygun pek çok seçenek var. Ödemelerinizde Advantage kart kullanıp 3 taksit yapma şansına da sahipsiniz. Kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, masaj, ne isterseniz var. Paket programlar yarım pansiyon olarak düzenlenmiş.

Yılbaşı balosu ise fiyatlara dahil. Royal Resort'a gitmeden mutlaka internetteki web sitesine bakmalısınız. Çünkü sitede sanal olarak oteli gezmeniz mümkün. Nereye gideceğinizi bilmenizde fayda var. www.royalresort.com Tel: (0242) 815 23 70.

İkinci özel alternatifiniz ise her şeyin ama her şeyin fiyata dahil olduğu ve Osmanlı saraylarının ihtişamını yaşayabileceğiniz Topkapı Palace... Burada da Advantage Card kullanabiliyorsunuz. Topkapı Palace'daki en önemli aktivitelerden biri yılbaşı gecesi 0-7 yaş grubuna ayrı bir program yapılması. Tel: (212) 275 52 50.

Üçüncü seçeneğiniz ise özellikle İstanbul ve civarında oturanlar için ideal. Çünkü son derece yakın. Yol masrafı ve bunun için zaman ayırmanıza gerek yok.

Klasis Hotel, kapalı yüzme havuzu, hatta içindeki bowling salonu ile aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir tesis. Ödemeler eğer turizm şirketlerinden olmazsa peşin ya da kredi kartı ile yapılıyor. Turizm şirketlerinin bazıları ise taksit imkânı sağlıyor. Tel: (0212) 736 00 00.

DOĞAL BİR TATİL ARAYANLAR
Bunun yanı sıra Kemer'de bulunan Naturland de son derece iyi bir alternatif olabilir. Doğa ve hayvanlarla içiçe bir tatil, özellikle hayvanseverler için harika olacaktır. Doğal ürünlerle sağlıklı bir şekilde besleneceğiniz ve hayvanlarla içiçe olacağınız bir tatil çocuklarınız için de çok faydalı olacaktır.

Haturland'de ineklerden süt sağabilir, kuluçkadan aldığınız yumurta ile kahvaltı yapabilirsiniz. Bu devirde başka nerede böyle bir atmosfer yakalayabilirsiniz ki?

Üstelik bu kadar
doğallığın içinde her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz son derece lüks odalarda konaklayarak...

Bayram ve yılbaşı
tatilinde en çok rağbet gören yerlerden biri de Ürgüp, Göreme ve Peri Bacaları. Pek çok kişi o mistik atmosferde yeni bir yıla başlamak için rezervasyonlarını yaptırmış bile. Eğer acele ederseniz, hâlâ yer bulmanız mümkün.

SAKLIKENT'TE SAKLANIN
Antalya Saklıkent'te hem Antalya'da olmanın hem de kayak yapmanın zevkini bir arada yaşabilirsiniz. Bunun için (0242) 815 23 70 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır