kapat

19.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yılmaz Morgül korkuttu
Sanatçı Yılmaz Morgül, dün, atv'de yayınlanan Sabah Keyfi'nde bayılınca hem stüdyo çalışanlarını hem de izleyenlerini korkuttu

Uzun zamandır sessiz, suskundu Yılmaz Morgül... Yakalandığı cilt kanseri hastalığı için gördüğü tedavi süresince müzikal çalışmalardan uzak kalmıştı... Geçen yıl yaşadığı bu rahatsızlık nedeniyle albüm de çıkaramamıştı. Ancak kendini toparlar toparlamaz tüm hızıyla çalışmalara başladı. Son günlerde de yeni albümünü tamamlamak ve sevenleriyle buluşmak için vargücüyle çalışmalarını sürdürüyordu. Ancak bu coşku nedeniyle vücudunun yorgun düştüğünün farkına varmadı. Atv'de yayınlanan Sabah Keyfi'nde şarkı söylerken birden yere yığılan Morgül, Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk müdahaleden sonra Doktor Zekiye Kural sanatçının aşırı yorgunluk, uykusuzluk ve düzensiz beslenmeden dolayı halsiz düştüğünü ancak serum ve sakinleştiricilerle kendine geldiğini açıkladı. Doktor Kural, sanatçının bir gün daha müşahade altında kalacağını sözlerine ekledi.

SAAT 10.30: "ÇOK YORGUNUM"
Morgül'ün, programa geldiğinde ilk söylediği söz, "Çok yorgunum. Üç gündür uyumadım. Ankara'da çekilen bayram özel programından, hiç uyumadan buraya geldim. İnşallah güzel bir program çıkarırız" oldu.

SAAT 12.15: YERE YIĞILIVERDİ
Programın 12.45'de bitmesi planlanıyordu. 12.00 haberlerinden sonra 12.15 civarında Yılmaz Morgül, şarkısını seslendirmeye başladı. Türkünün sonlarına geldiği sıralarda, ansızın yere yığıldı.

SUNUCULAR ŞAŞKIN
Yılmaz Morgül'ün bayılmasının ardından yayın hemen kesildi. Sabah Keyfi'nin sunucuları Vatan Şaşmaz ve Melike Öcalan şaşkınlık içinde Morgül'ün yanına koştular.

AŞIRI YORGUNLUĞA DAYANAMADI
Geçen yıl cilt kanserine yakalanan Yılmaz Morgül, tedavi görmüştü. Bu süre içinde müzik dünyasından uzak kalan Morgül, toparlanır toparlanmaz yeni albüm çalışmalarına başlamıştı. Son günlerde sevenleriyle buluşmak için var gücüyle çalışıyordu.

AMBULANS ÇAĞIRIN!
Sunucular Vatan Şaşmaz ve Melike Öcalan, panik yapmadan sanatçıya ilk müdahalede bulundu ve hemen bir ambulans çağrılmasını istedi.

KENDİNE GELEMEDİ
Atv'de canlı yayının kesildiği ve çağrılan ambulansın beklendiği sıralarda ünlü sanatçı Morgül, yüzüne serpilen su ile ayıltılmaya çalışıldı. Yılmaz Morgül, bir ara kendine gelir gibi olduysa da maalesef yerinden kalkamadı.

HASTANEYE KALDIRILDI
Olayın hemen ardından çağrılan ambulansla Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan sanatçı Yılmaz Morgül'e ilk müdahalenin ardından serum verildi. Morgül, şimdilik hastanede.

ÖZLEM AVCI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır