kapat

19.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Reyhan Hanım ağlıyor
Safra kesesi iltihabı teşhisiyle hastaneye yatırılan Başkan Gürtuna'nın eşi Reyhan Hanım, kocasının başucundan bir an olsun ayrılmıyor

BİR ŞEFKAT ANITI
Yorucu, yıpratıcı çalışma temposunun sonunda hastane yatağına düşürdüğü Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'ya en büyük desteği, bir "şefkat anıtı" gibi başucundan hiç ayrılmayan eşi Reyhan Hanım veriyor. Eşinin verdiği moral, Başkan Gürtuna'nın ağrı ve sızılarını hafifletiyor; ona "daha hızlı iyileşme gücü" veriyor.

İYİYE GİDİYOR
İstanbul Memorial Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Başkan Gürtuna'nın safra kesesindeki iltihabın kurumaya başladığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği bildiriliyor. Doktorları küçük bir cerrahi operasyon gerekse bile, Başkan'ın kısa zamanda sağlığına kavuşacağını belirtiyor; ama ekliyor: "Daha az yorulmalı. Biraz da kendine zaman ayırmalı..

Perşembe taburcu
Başkan'ın genel durumu iyi. Bünyesi antibiyotiklere yanıtveriyor. Operatör Dr. Kihtir: 2 gün daha gözetimde kalacak

6 AYLIK ÖYKÜ
Safra kesesinde taşa bağlı iltihap teşhisiyle Memorial Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Başkan Gürtuna, zor günleri kısa zamanda atlatacak. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Kihtir, "Başkan'ın rahatsızlığı 6 ay öncesine uzanıyor. Yoğun işlerini öne çıkarıp, hastalığını biraz ihmal etmiş" dedi.

SEVENİ ÇOK
Hastane, Gürtuna'yı ziyarete gelenlerle dolup taşıyor. Memorial Hastanesi, açıldığı günden bu yana böylesine bir hareketlilik yaşamadı. Ancak ziyaretçiler Başkan'ın odasına alınmıyor, açılan "Geçmiş olsun" defterini imzalayıp çiçeklerini bırakıyor. Hastane, bir çiçek bahçesine dönmüş durumda.

2 GÜN YETER
Başkan'ın doktoru Operatör Selçuk Kihtir, "Sayın Gürtuna'yı 2 gün daha gözetimde tutacağız. Bu sürenin sonunda yapacağımız konsültasyonla taburcu edilip edilmeyeceğine karar vereceğiz. Genel durumu çok iyi; bünyesi antibiyotik tedavisine yanıt veriyor. Kaygı duyulacak bir şey yok" diye konuştu.

ŞENOL BAŞTAKAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır