kapat

CUMARTESİ EKİ
16.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burçlara göre gününüz
Bugün Ay'ın Jüpiterle oluşturacağı sert açı özellikle ekonomik konularda girişimler yaparken alınacak kararlarda dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

Bu durum ekonomik konularda çatışmalara, aşırı harcamalara ve sonuç olarak duygusal dengesizliklere yol açabilir. Bu yüzden olaylara mantıksal yaklaşmalısınız.

Koç: Toprak grubundan Başak burcunda bulunan Ay, iş yaşamınıza ait konuların ve detay gerektiren çalışmaların gündemde olabileceğini belirtiyor. Çevrenizden gelen yeni öneriler size farklı alternatifler sunabilir. İçinde bulunduğunuz ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.

Boğa: Bugün Ay'ın Jüpiter'le oluşturacağı sert açı, birebir ilişkilerinizde gerilim yaratabilir. Fakat Başak'ta burcunda ilerleyen Ayın pozitif etkisiyle yaratıcılığınız oldukça yüksek. Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi dengede tutmak, bazı olaylardan zarar görmenizi engelleyecektir.

İkizler: Ay'ın burcunuzdaki Jüpiter'le oluşturduğu sert açı sizi ev ve aile yaşamınızda oluşabilecek bazı gerginliklere karşı uyarıyor. Bu durumun iş yaşamınızı olumsuz etkilememesi için sevdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Tedirgin edici konular karşısında güvenlik konularına ilginiz artıyor.

Yengeç: Bugün yakın çevreniz sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilir. Düzenli olmanızda ve başlattığınız girişimleri uygulama konusunda ısrarlı davranmanızda fayda var. Yakın akrabalarınızdan, komşularınızdan ve kardeşlerinizden ihtiyacınız olduğu konularda yardım görebilirsiniz.

Aslan: Kişisel kazancınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yaptığınız yatırımları ve alışverişlerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. Özellikle borç alacak ilişkileri üzerinde durabileceğiniz bir gündesiniz. Paylaşımlarınız konusunda daha dikkatli davranmanız gerekiyor.

Başak: Burcunuzda bulunan Ay, sizi her konuda hassas ve dışsal gelişmelere duyarlı kılıyor. Güvenlikle ilgili olaylar ve alım satım konuları gündeminizde olabilir. Girişim yapmak için motivasyonlarınızın yüksek olabileceği bugün zaman zaman fazlasıyla heyecanlı davranabilirsiniz.

Terazi: Bugün zaman zaman aşırı duygusal davranışlar gösterebileceğiniz gözlenirken zihninizi fazlasıyla dağıtabilirsiniz. Kendinizi eksik hissettiğiniz alanlarda daha dikkatli davranmaya özen göstermelisiniz. Beklenmedik gelişmeler ruh halinizde düzensizlikler yaratabilir.

Akrep: Sosyal yaşamınızda hareketlenme yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki birçok kişi ile paylaşma hissi duyabilir, arkadaş çevrenizde destek bulabilirsiniz. Fakat Ay'ın Jüpiter'le oluşturacağı sert açı zaman zaman fikirlerin ters düşmesinden kaynaklanan çatışmalar yaşayabileceğinizi belirtiyor.

Yay: Başak burcunda bulunan Ay kendinizi toplumda gösterme isteğinizin ağır basabileceğine işaret ediyor. Ay'ın burcunuzun yöneticisi Jüpiter'le yaptığı gerilim sayesinde kendinize güveniniz ve girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Yaptığınız işte detaylara inebilmeniz işlerinizi kolaylaştırıyor.

Oğlak: Kafanızdaki düşünceleri somut hale getirebileceğiniz verimli bir gün geçirebilirsiniz. Bununla birlikte yeni düşüncelere karşı daha esnek olmanızda fayda var. Zevklerinizi tatmin etmek ve arkadaşlarınızla buluşmak için geziler planlamanın şimdi tam zamanı.

Kova: Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bugün alacak verecekle ilgili konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan kârlı çıkabilirsiniz.

Balık: Ortak çalışma alanlarınızda isteklerinizi yumuşak bir otoriteyle kabul ettirebilirsiniz. Hukuksal işlemlerinizi yola koymak için uygun bir gündesiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay'ın İkizler'deki Jüpiter'le sert açısı ikili ilişkilerinizde aşırı hassasiyet gösterebileceğinize işaret ediyor.

Ayda Ersan Savaş


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır