kapat

Pazar Eki
10.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gerekli şeyler
Çörçil Ahmet

Ege'nin incisi İzmir, İzmir'in incisi Karşıyaka derler. Oralardaysanız bir uğramakta fayda var. Bostanlı köprüsünden itibaren başlayan ve 5 kilometre devam eden yürüyüş parkuru Karşıyakalıların yeni gözdesi. Sabah 08.00 itibariyle de cıvıl cıvıl. Yürüyüşünüzü bitirdikten sonra Çörçil Ahmet'in yerine bir uğrayabilirsiniz. Kahve ya da çay için. Yabancısıysanız nasıl bulacağız diye hiç endişelenmeyin. Kime sorsanız gösterir.

YO, GERÇEK OLAMAZ
Borusan Sanat Galerisi'nin dizi sergilerinden 'Akdeniz Metaforları'nın üçüncüsü 'Gerçek olamayacak kadar güzel.' Videolar, yerleştirmeler ve desenlerin yer aldığı sergi 31 Ocak tarihine kadar Borusan Sanat Galerisi'nde.

BEYOĞLU BEYOĞLU
Hiç bütün bir gününüzü Beyoğlu'nda geçirdiniz mi? Önce caddenin başındaki Kızılkayalar'ın o muhteşem hamburgerlerinden yiyebilir, sonra yolunuza devam edebilirsiniz. İnci'de güzel bir profeterol, üstüne de Aznavur Pasajı'nın az ilerisindeki sokak kahvecilerinde bol köpüklü kahve. Eğer günlerden salı ise ve saat de 18.30'a yaklaştıysa Yapı Kredi Sermet Çifter Araştırma Kütüphanesi'ne uğrayabilir ve 'Beyoğlu'nda Beyoğlu'nu Konuşmak' başlıklı söyleşiye katılabilirsiniz. (İstiklal Cad. No: 285 Beyoğlu)

BURALAR ESKİDEN...
1992 yılından beri süren tarihi kazılar sona erdi. Bugünkü Sultanahmet, Cankurtaran, Küçük Ayasofya bölgeleri üzerine kurulmuş olan Büyük Bizans Sarayı'na ait kalıntılar ve de çizimler İbrahim Paşa Sarayı'nda sergileniyor. 16 Aralık'a kadar sürecek olan sergi sonra da Bursa Tayyare Kültür Merkezi'nde yer alacak. Şubat ayında ise Ankara'ya gidecek.

Aslı E. Perker


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır