kapat

10.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yay burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür'den rahatlatıcı etkiler almaya devam ediyorsunuz. Özellikle yaşamınızda ufkunuzu genişletmeye önem verdiğiniz konularla ilgili girişimleri yapabilmek için fırsat bulabileceğiniz şanslı bir devredesiniz. Eğitim konuları, yolculuklar ve felsefi konular bu devrede ön plana çıkabilir. Sizi heyecanlandıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Dolunay yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde yoğunluk yaratabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Yay burcundaki gezegenler bu hafta sizi özellikle paylaştığınız değerlerle ilgili konularda etkileyebilir. Güneş ve Merkür'ün Yaydaki yolculuğu hisseli konularla ilgili gelişmeleri ön plana çıkartabilir. Dolunay ise parasal konularda önemli gelişmeleri gündeme getiriyor. Duygularınızdan yoğun olarak etkileneceğiniz bu devrede paylaşımlarınız konusunda da hassas davranabilirsiniz. Başkalarının kaynakları ve borç alacak ilişkileri gündemde.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Güneş ve Merkür, enerjinizi ikili ilişkilerinize yoğunlaştırabileceğinize işaret ediyor. Anlaşmalarınız, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay'ın etkisiyle cesur ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratacaktır. Ay-Güneş karşıtlığının huzursuzluk veren etkilerinden, sabit fikirliliğin ilişkilerinizi negatif etkileyebileceği gözleniyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Aslan burcunda ilerleyen gezegenler bu hafta sağlık ve rutin işleriniz konusunda sizi etkilemeye devam ediyor. Bedeninizi formda tutmak için girişimlerde bulunabilir, genel çalışma hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili yeni başlangıçlar yapma fırsatları bulabilir ve işlerinizin sonuçlarını somut bir biçimde görmek isteyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunlarınıza çare bulmak için harekete geçebileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yay burcundaki gezegenlerin yoğunlaşmasından bu hafta en olumlu etkilenen burçların arasında siz de varsınız. Yaratıcılık gerektiren her türlü alanda kendinizi gösterme fırsatı bulabilir ve gezegenlerin olumlu etkilerini özellikle sevgi konusunda yapacağınız girişimlerde gözleyebilirsiniz. Spekülatif konuların da ilginizi çekebileceği gözlenirken, eğlence yaşamınızdaki yoğunlaşma sizi mutlu edebilir. Maddi konularda risk almaktan kaçının.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Anlaşmalarınız, para alışverişleriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebileceğiniz gözleniyor. Cesur ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratacaktır. Venüs enerjinizi, paylaştığınız ev aile ve kariyer konularına yönlendirebileceğinizi açıklıyor... Duygularınızı yoğun olarak hissedeceğiniz bu devrede enerjinizi cinsel olarak da boşaltmak sizin için önemli olacaktır.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Yay burcundaki yoğunlaşmanın etkilerini yakın çevrenizde hissedebilirsiniz. Çevresel faktörlerin üzerinizde olumlu etki yapabileceği bir devredesiniz. İletişim, eğitim ve yolculuk konuları ön planda olabilir ve akrabalarınızla olan ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapma fırsatları bulabilirsiniz. İkizler'de gerçekleşecek olan Dolunay sizi aşktaki girişimleriniz konusunda tereddüte düşürse de bu devrenin sizin açınızdan olumlu olduğu söylenebilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bu hafta Yay burcundaki Merkür ve Güneş'in etkilerini özellikle ruhsal ve maddi kaynaklarınız üzerinde gözleyebilirsiniz. Gezegenler özellikle hafta başında parasal konularda ayakları yere basan ve inatçı bir tutumunuz olabileceğini belirtirken yatırım konuları sizin için büyük bir önem taşıyabilir. Fiziksel görünümünüzü güçlendirmek için doğal yollardan yararlanmak, bu hafta sizin için çok rahatlatıcı olabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Güneş ve Merkür sizde bir enerji yoğunlaşması yaratabilir ve kendinizi pek çok konuda cesaretli hissedebilirsiniz. Fiziksel görüntünüz üzerinde durabileceğiniz değişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yay burcu gezegenlerin etkisiyle yaşamlarında fiziksel ve ruhsal anlamda yeni başlangıçlar yapma isteğinde olacak ve bunun için girişimde bulunacaklardır.Kova burcunda ilerleyen Venüs çevresel şartları düzeltirken ekonomik rahatlama getiriyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bu hafta girişimde bulunmak için güçlü itilimler duyabilir fakat bunları uygulamaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Planlama yeteneğinizin üst boyutta olabileceği bu devrede enerjinizi yardımlaşmayla ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor. Kova burcunda ilerleyen Venüs, parasal kaynaklarınız üzerinde olumlu etkiler yaratırken yatırımlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Dolunay'ın etkilerini sağlığınızda hassasiyet olarak gözleyebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bu hafta Yay burcunda ilerleyen gezegenlerin etkilerini ideallerinizi gerçekleştirmek için duyabileceğiniz motivasyonlar üzerinde hissedebilirsiniz. Arkadaşlıklarınızın ve grup çalışmalarının ön planda bulunacağı bu devrede amaçlarınızın sonuçlarını elle tutulur bir biçimde almak sizin için önemli olacaktır. Yaşamınızın anlamını organizasyonlarda alacağınız görevlerle yeniden sorgulayabilir ve bu konuda girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İşinize karşı güçlü sorumluluklar duyabileceğiniz ve zaman zaman oldukça hırslı davranabileceğiniz bir haftada bulunuyorsunuz. Sizin açınızdan gerçek bir gerilim oluşturabilecek bu devrede, kendinizi özellikle iş ve aile yaşamınız üzerine yoğunlaşmış hissedebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve anlaşmalarınız hassasiyet kazanabileceğinden acele etmemeli, sabit fikirlilikten kaçınmalısınız. Kariyeriniz için yepyeni fırsatlar söz konusu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır