kapat

10.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tofas
Bu kadarına pes
Fener 65. saniyede Andersson ile öne geçti. İsveçli 63'te dublesini yaptı. Son 40 dakikayı 10 kişi oynayan Bursa, Fatih ve Ümit'in golleriyle 1 puanı kaptı

F.Bahçe, liderlik ümidiyle gittiği Bursa'da deplasman fobisini tekrarlayınca bulduğu 1 puanla yetindi. 1 Ekim'deki Antalya maçından beri dışarıda kazanamayan Fener için her şey iyi başladı. İlk düdükten beri sadece 65 saniye geçmişti ki, Lazetiç topla cezaalanına girerken Ömer faul yapmamak için müdahale etmedi. Ortasını Tahir, Andersson'un önüne bıraktı. İsveçli de topu kalecinin soluna plaseledi: 0-1.

F.Bahçe öne geçince, Bursa'nın topla daha çok oynamasına ve ceza alanının 10 metre önüne kadar sokulmasına izin verirken, ceza alanı içi ve civarında kalabalıklaşarak rakibine fırsat tanımadı. Bursa'nın enerjisinin büyük bölümünü harcadığı yarım saatte F.Bahçe hücuma çıkarken kaptırdığı toplarda bile rakibine net fırsat vermedi. Okan ve Hakan Demir sarı-lacivertlileri zorlarken, F.Bahçe de Tahir'in ikramlarıyla şanslar yakaladı.

17'de Okan, 39'da Hakan Demir'in yarattığı tehlikeler Rüştü'yü çok terletmedi. Tahir'in 36'da sağda Andersson'a, 44'te de solda Abdullah'a ceza alanının yarım metre dışında yaptığı faullerle kazanılan frikiklerden de F.Bahçeliler yararlanamayınca devre tek golle bitti.

İkinci yarıya Baliç'in yerine Yusuf ile başlayan F.Bahçe, orta sahada biraz toparlandı; top yapmaya başladı. 48'de Lazetiç ile başlayan atakta Yusuf'un şutu üstten, 52'de Johnson sert vuruşu ise yandan dışarı çıktı. 62'de Ümit Özat'ın kullanamadığı pozisyon sonrası Rüştü'nün başlattığı atakta Yusuf'un pasında Ömer ofsaytı bozdu; Andersson da ikinci golünü atmakta zorlanmadı: 0-2.

Ümit mermiyi yolladı
Son 40 dakikayı 10 kişi oynayan Bursa, yaptığı 3 değişiklikle yeniden ateşlendi. 65'te Okan, 74'te Fatih uygun fırsatları kullanamadı. 75'te Lazetiç'in şutunu Şenol önledi. 81'de sağdan gelen ortaya kötü vuran Fatih, 3 dakika sonra Hakan Demir'in ortasını kafayla filelere gönderip Bursa'yı umutlandırdı: 1-2. 90. dakikada Ümit mermi gibi bir frikikle skora denge getirdi: 2-2.

+94'te F.Bahçe 3 puana çok yaklaştı. Yusuf'un kaleye gönderdiği topu Serkan çizgiden çıkardı. Uche'nin yükseklik kazandırdığı topu Şenol, F.Bahçeliler'in arasında 3 hamlede kontrol edebildi.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır